Boya sürseniz bu kadar etkili olmaz! Koltuğunuz altına bunu sürün anında bembeyaz olsun

Boya sürseniz bu kadar etkili olmaz! Koltuğunuz altına bunu sürün anında bembeyaz olsun

Koltuk altı kararmalarını yok etmek için doğal ve etkili çözümler bulunmaktadır. İşte koltuk altı kararmalarını ortadan kaldırmak için çok basit o yöntem...

Koltuk altı koyulaşması, kadınlarda ve erkeklerde çeşitli sebeplerle meydana gelebilir. Hatalı tüy alma yöntemleri, yanı sıra başka hatalı teknikler bu duruma yol açabilir. Ancak, çözüm o kadar karmaşık değil, yalnızca iki bileşen gerekir!

KOLTUK ALTI KARARMASI NEDEN MEYDANA GELİR?

Koltuk altı bölgesi, yaz mevsiminde artan terleme veya hava yoksunluğu sebebiyle koyulaşabilir. Çok sıcak ağda uygulaması veya tıraş bıçağının deride bıraktığı hasarlar, kadınlarda ve erkeklerde koltuk altı bölgesinin koyulaşmasına neden olabilir. Bunun yanında, deodorant kullanımı da koltuk altı koyulaşmasını tetikleyebilir.

2-008.jpg

KOLTUK ALTI KARARMASINA SON!

Bu doğal, pratik ve evde kolayca hazırlayabileceğiniz tarif, koltuk altı kararmasını ortadan kaldırmada oldukça etkilidir. Denemekte fayda var!

Yarım limon ve bir çorba kaşığı karbonatı karıştırdıktan sonra peeling gibi koltuk altı bölgenize 2-3 dakika boyunca masaj yaparak uygulayın, 15 dakika bekleyin ve ardından durulayın. Haftada dört kez bu uygulamayı gerçekleştirin ve bir ay sonunda renk açılmalarını gözlemlemeye başlayacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN