Böyle indirim görülmedi! BİM 23 Mayıs kataloğunda yok yok: Yoğurt, sucuk, döner...

Böyle indirim görülmedi! BİM 23 Mayıs kataloğunda yok yok: Yoğurt, sucuk, döner...

BİM market zinciri, 23 Mayıs kataloğuyla ekonomik etmenler göz önüne alınarak indirimli ürünler sunuyor. Polonez kangal sucuk, Dost 5 kg yoğurt ve soslu dana döner gibi ürünler uygun fiyatlarla müşterilere sunulacak. Bu indirimleri kaçırmak istemiyorsanız dikkat! İşte o ürünler...

BİM market zincirinin 23 Mayıs kataloğunda müşterileri heyecanlandıracak birçok indirimli ürün yer alıyor. Bu indirimler, ekonomik etmenler göz önüne alındığında, tüketiciler tarafından büyük ilgi görecektir.

Öncelikle, Polonez kangal sucuk 87 TL fiyatla müşterilere sunulacak. Lezzetli bir sucuk alternatifi olan Polonez kangal sucuk, uygun fiyatıyla dikkat çekecek ve sucuk sevenler için cazip bir seçenek olacaktır.

Dost markasının 5 kg yoğurtu da 97 TL fiyatla BİM raflarında yerini alacak. Yoğurt, sağlıklı beslenmenin vazgeçilmez bir parçası olduğu için, bu indirimli fiyatla daha fazla kişiye ulaşabilecek ve tüketici talebini karşılayabilecektir.

Ayrıca, soslu dana döner de 74 TL fiyatla müşterilere sunulacak. Pratik ve lezzetli bir seçenek olan soslu dana döner, hızlı bir öğün için ideal bir tercih olacaktır. Uygun fiyatıyla da tüketicilerin dikkatini çekeceği düşünülmektedir.

BİM marketin 23 Mayıs kataloğunda yer alan diğer indirimli ürünleri de incelemek mümkündür. Bu indirimler, tüketicilere ekonomik açıdan avantaj sağlayacak ve alışverişlerini daha hesaplı bir şekilde yapmalarını mümkün kılacaktır.

23 MAYIS BİM İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ

1

2

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN