Böyle kampanya 10 yılda bir olur! Akbank 10-20-30 bin TL verecek: Aylarca tek kuruş para almayacak!

Böyle kampanya 10 yılda bir olur! Akbank 10-20-30 bin TL verecek: Aylarca tek kuruş para almayacak!

Akbank tarafından yapılan duyuruda, banka müşterilerine 3 aylık vade ile evraksız ve imzasız kredi verileceği açıklandı. 100 bin lirayı bulan krediyle ilgili başvuru detayları da banka tarafından teker teker açıklandı. İşte, Akbank 100.000 TL'lik kredi kampanyasının detayları...

Akbank, uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle 3 ay vade imkanlı ihtiyaç kredisi veriyor. Kredi başvurusu onaylanan müşteriler ödemelerini 3 ay ertelemeli yapabilecekler.

EVRAKSIZ, İMZASIZ İHTİYAÇ KREDİSİ

Akbank müşterisi olanlar banka şubesine gitmelerine gerek kalmadan internet şubesi ya da mobil uygulama üzerinden başvurularını yapabilecekler. 100.000 TL'yi bulan kredi desteği için müşterilerin hiçbir belge sunmasına veya imza atmasına da gerek yoktur.

 akbank ihtiyaç kredisi

Çalışma hayatında aktif olan müşterilerin başvuru için SGK hizmet listesi ve bir önceki aylarına dair maaş bordrosunu bankaya sunması gerekiyor. Kamu çalışanlarının da çalışma ve gelir belgesi vermesi yeterli olacaktır. Bu şartlar doğrultusunda kredisi onaylananlar kendilerine özel oluşturulan geri ödeme planıyla ihtiyaç kredilerini kullanabilecekler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN