Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu! Haberi alan hemen uygulamaya koşuyor: Yapana 300 bin TL verilecek

Böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu! Haberi alan hemen uygulamaya koşuyor: Yapana 300 bin TL verilecek

Geleneksel İzlanda yoğurdu üreten ABD merkezli Siggi’s şirketi, yeni kampanyasını açıkladı. Ancak daha önce böyle kampanya ne görüldü ne duyuldu. Bunu yapana şirket tam 300 bin TL verecek…

Şirket, yaptığı açıklamada 30 günlük Dijital Detoks Programı başlattığını duyurdu. Bu program kapsamında katılımcıların 1 ay boyunca telefon kullanmaması gerekiyor. Şartı yerine getiren 10 katılımcıya 10 bin dolar yaklaşık 302.000 TL ödül verilecek.

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINDAN KURTARMAYI AMAÇLIYOR

Şirketin başlattığı kampanyayla, insanların teknoloji bağımlılığından kurtulması, fiziksel dünyayla ilgili farkındalık kazanmaları amaçlanıyor. Şirketin halkla ilişkiler ve dijital strateji direktörü Kristina Drociak, "Markamız, gereksiz şeylerden sıyrılmayı baz alıyor" diyor. "Daha az dijital dikkat dağıtıcının, daha tatmin edici bir yaşam sağlayabileceğine inanıyoruz. Bu programın amacı, insanlara dijitalden arınmanın faydalarını göstermek."

siggis-dijital-detoks-odulu-1.jpg

KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

Programa katılım sağlamak isteyenler, dijital detoksu neden yapmak istediklerini ve bunun Siggi’nin marka felsefesi ile nasıl uyum sağladığını açıklayan 100-500 kelime arasında bir makale yazması gerekiyor.

Makaleler, 15 Ocak 2024’e kadar şirketin web sitesinden gönderilecek. Şubat ayının ilk haftası açıklanacak olan talihlilerin her biri, 10 bin dolar ödüle ek olarak 3 aylık yoğurt hakkı da kazanmış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN