Boynuz Kulağı Geçti! Ünlü Mankenin Kızı Güzelliği İle Sosyal Medyayı Salladı! İşte Yeni Güzellik Kraliçemiz

Boynuz Kulağı Geçti! Ünlü Mankenin Kızı Güzelliği İle Sosyal Medyayı Salladı! İşte Yeni Güzellik Kraliçemiz

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Demet Şener’in 16 yaşındaki İrem Kutluay’la çekilen pozları sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden olan kızı İrem’le olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Demet Şener’in takipçileri İrem'in annesinden bile daha güzel olduğuna yönelik yorumlar yaptı.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Demet Şener’in İbrahim Kutluay’la olan evliliğinden iki çocuğu bulunuyor. Kutluay’dan boşandıktan sonra Cenk Küpeli ile ikinci evliliğini yapan ve aradığı mutluluğu bulamayan Şener su sıralar Tolga Arman'la birliktelik yaşıyor.

demet-senerin-kizi-irem-kutluay.jpg

İREM KUTLUAY GÜZELLİĞİYLE ANNESİNİ GERİDE BIRAKTI

Sık sık sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Demet Şener son olarak 16 yaşındaki kızı İrem Kutluay ile çıktığı yemekten fotoğraflar paylaştı.
16 yaşında olan ve güzelliğiyle şimdiden dikkat çekmeye başlayan İrem Kutluay, uzun boyu ve düzgün fiziğiyle annesini geride bıraktı.

demet-senerin-kizi.jpg

TAKİPÇİLERİNDEN BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Demet Şener’in yaptığı bu paylaşımın ardından Seda Sayan, Ebru Akel gibi ünlü takipçileri fotoğrafa hemen nazar boncuğu emojisi koydu. Paylaşımın altına "Güzeller güzeli", "Annesinden bile güzel", "Annesi gibi güzel", "Güzellik anneden" yorumları yağdı.

demet-sener.jpg

DEMET ŞENER KİMDİR? ASLEN NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

11 Nisan 1977 tarihinde Bursa‘da dünyaya gelen Demet Şener, lise eğitiminin Nişantaşı Kız Lisesinde tamamladı. 1995 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışmasında 1. oldu. Bu başarısının ardından adını duyurup teklifler almaya başlayan Şener, “Vip Suare” ve “Şans Direksyonu” adlı televizyon programları ile, “Bir Demet Tiyatro” ve “Böyle mi Olacaktı” adlı dizilerde yer aldı.

15 Temmuz 2005 tarihinde millî basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlendi. Bu evliliğinden bir kız bir erkek çocuk sahibi olan Demet Şener, 2018 tarihinde İbrahim Kutluay’dan boşandı.

1999 yapımı olan ve Gani Müjde tarafından yazılıp yönetilen, oyuncular arasında Cem Davran, Hande Ataizi, Mehmet Ali Erbil ve Nurseli İdiz gibi ünlü sanatçıların da olduğu “Kahpe Bizans” filmi ile Beyazperdeye adım atan Demet Şener,
Yine 1999 yılında, Mustafa Altıoklar tarafından yazılıp yönetilen “Asansör” filminde Arzu Yanardağ, Emre Altuğ, Cem Özer, Mustafa Uğurlu ve Funda Barın gibi oyuncuların yanında yer aldı. 2000 yılında vizyona giren ve Ömer Uğur‘un yönettiği film “Hemşo”‘da ise Mehmet Ali Erbil, Okan Bayülgen, Özlem Yıldız, Sümer Tilmaç ve Yılmaz Köksal‘la beraber rol aldı ve Tatyana ismindeki bir Romen fahişeyi canlandırdı.

Filmleri :

1997 – Böyle mi Olacaktı

1997 – Bir Demet Tiyatro

1999 – Asansör

1999 – Kahpe Bizans

2000 – Aşk Hırsızı

2000 – Hemşo

2000 – Gölge

2002 – Reyting Hamdi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN