Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin hukuk savaşında yeni karar

Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin hukuk savaşında yeni karar

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki Miraval Şatosu davasında yeni bir gelişme yaşandı. Mahkemenin son kararına göre Jolie, tüm gizlilik anlaşmalarını mahkemeye teslim etmek zorunda. Bu durumun ise Pitt'in lehine olacağı tahmin ediliyor.

Bir dönem Hollywood'un en gözde çifti olan Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki hukuk savaşı devam ediyor. Jolie, eski eşi Pitt'in Miraval Şatosu şaraphanesinin kontrolünü ele geçirmeye çalıştığını ve kendisine "sus payı"' verdiğini öne sürerek Pitt’e milyonlarca dolarlık dava açmıştı.

Pitt ise Jolie’nin kendisine "zarar vermek" için hisselerini "bir yabancıya" sattığını iddia ederek Jolie’ye dava açmıştı. Angelina Jolie 2021 yılında Miraval Şatosu şaraphanesindeki hisselerini Rus votka üreticisi Yuri Shefler’e satmıştı.

NTV'de yer alan habere göre; çiftin davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Angelina Jolie, son sekiz yılda imzaladığı tüm gizlilik anlaşmalarını mahkemeye teslim etmek zorunda kalacak.

Jolie'nin avukatı Paul Murphy, gizlilik anlaşmalarını sunmaktan "fazlasıyla mutlu olduklarını" söyledi.

JOLIE'NİN TARAFI GİZLİLİK BELGELERİNİ VERMEK İSTEMEMİŞTİ

Angelina Jolie’nin, “elinde, gözetiminde ya da kontrolünde bulunan ve gizlilik içermeyen tüm belgeleri” önümüzdeki ay içinde sunması gerekiyor.

Öte yandan Jolie'nin avukatları, daha önce yaptıkları açıklamada gizlilik sözleşmelerini mahkemeye vermenin mahremiyet ihlali olacağını savunmuştu.

Jolie ve Pitt’in 2008 yılında satın aldığı Fransa’nın güneyindeki Miraval Şatosu, aynı zamanda çiftin 2014 yılında evlendikleri mekan olma özelliği taşıyor.

Pitt’in, dünyanın en saygın şarap üreticilerinin rehberliğinde bu şaraphaneyi yönettiği biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN