Bu akşam yemeği resmindeki hatayı kimse bulamıyor! Sadece IQ'su 130'un üstünde olanlar hatayı görebiliyor!

Bu akşam yemeği resmindeki hatayı kimse bulamıyor! Sadece IQ'su 130'un üstünde olanlar hatayı görebiliyor!

IQ testi için zeka oyunu: Bu eğlenceli bulmacada, birkaç arkadaşın akşam yemeğini yediği resimdeki hatayı bulmaya çalışın. Gizli hatayı 9 saniye içinde bulabilir misin?

Eğlenceli oyunlar ve bulmacalar çözmekten hoşlanıyorsanız, bu zeka oyunu tam size göre! Zeka oyunları, zihninizin yaratıcı tarafını kullanmanızı ve beyninizin farklı bir şekilde çalışmasını sağlar. Bu tür bir beyin bulmacası, basit bir bilmeceye eğlenceli bir unsur ekleyerek daha ilginç hale getirir. Cevaba ulaşmak için, kutunun dışında düşünmeniz ve bulmacayı biraz farklı bir şekilde analiz etmeniz gerekiyor. Bu yüzden, Arkadaşların Akşam yemeği resminin içindeki hatayı görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

1-009.jpg

RESİMDEKİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görselde, üç arkadaşın akşam yemeğini yiyeceği resmin içindeki gizli hatayı fark etmeniz gerekiyor. Resimde bir kızın fincanlara çay koyduğunu görebilirsiniz. Bir erkek ve bir kız çatallarıyla oynuyorlar ve pişmiş hindi yemek masasının üzerinde duruyor. Ancak, resmin içinde gizlenmiş bir hata var. Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

GİZLİ HATAYI BULDUN MU?

Bu beyin bulmacasında, Arkadaşların Akşam Yemeği Resmindeki hatayı belirlemeniz gerekiyor. Şimdi yakından bakın ve size yanlış gelen herhangi bir şey olup olmadığını belirlemeye çalışın. Yanlış bir şey fark ettin mi? İlk başta, resimdeki her şeyin doğru olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak birkaç dakika sonra, resimdeki asıl hatayı tespit edebilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hata, kızın çayı döktüğü çaydanlığın içinde gizlidir. Resimde çaydanlık sapı eksik.

Bu bilmece biraz zordu ama çözmek için daha az zamana ihtiyaç duyduğu için basitti. Bu tür zeka oyunları, matematik becerileri gerektirmez, ancak basit bir bilgi ve yanal düşünme testidir. Ancak, cevabı birkaç dakika içinde anladığınızda kesinlikle harika hissettiriyor.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN