Bu araba alınır! 500 binin altında sıfır araç müjdesi: Ne Togg ne de Egea en ucuzu bu

Bu araba alınır! 500 binin altında sıfır araç müjdesi: Ne Togg ne de Egea en ucuzu bu

Son günlerde araba piyasasındaki fiyatlar araba sahibi olma imkanını her geçen gün biraz daha azaltıyor. Lakin bu yeni araba binlerce insanı sevinçten deliye döndürecek! Sıfır araç almanın zor olduğu bu dönemlerde 500 bin liranın altında sıfır araç sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar…

Son dönemde sıfır araç almak isteyen vatandaşların minimum 1 milyon lirayı gözden çıkarmaları gerekiyor. Dolayısıyla sıfır araç sahibi olmak her geçen gün neredeyse imkansız hale geliyor. Vatandaşlar ikinci ellere yönelirken ikinci elde de araç bulamama sorunu yaşıyorlar.

EN UCUZU TÜRKİYE PİYASASINA GİRİYOR!

Sıfır araç almanın çok zor olduğu bu dönemde öyle bir haber verildi ki… Türkiye’de satışa sunulmaya hazırlanan yeni elektrikli otomobil duyanları, görenleri adeta heyecanlandırdı. Hem fiyatı ile hem de hoş görüntüsü ile araba almak isteyenlerin tercihleri arasına yerleşti.

c.jpg

Sosyal medya üzerinden elektrikli araçlarla alakalı bilgilendirmeler yapan “Dolubatarya” sayfası bu kez de yakın zamanda Türkiye’de satışa sunulması planlanan yeni elektrikli araç ile ilgili bilgileri paylaştı. Yapılan paylaşımda şunlara yer verildi:

c2.jpg

“⚡#Chery'nin Türkiye'de de satışa sunmayı planladığı bütçe dostu elektrikli otomobil yenileniyor!

Çinli firma, 2017'den beri 300 binden fazla satan kompakt elektrikli otomobili eQ1'i makyajlı versiyonuyla satışa sunmaya hazırlanıyor. Çin'de mikro araç sektöründeki daralma sonrası küresel pazar da göz önünde bulundurularak geliştirilen yeni model, ön tarafta daha aerodinamik bir tasarımla geliyor.

9 bin #dolar başlangıç fiyatına sahip Chery eQ1, yüzde 20 daha güçlü bir motorla gelecek. Giriş seviyede 49 beygir gücündeki motorla birlikte en az 300 kilometre menzil sağlayacak bir LFP batarya kullanılacak.

İlk resmi görüntüleri önceki gün Chery tarafından paylaşılan mikro otomobilin Türkiye lansmanı ise sene sonuna doğru yapılabilir. Ülkemizde satışa çıktığında %54 gümrük vergisi, %10 ÖTV ve %20 KDV ile fiyat 495 bin lirayı bulacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN