Bu bahçe resmindeki 5 gizli mantık hatasını bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor! 25 saniyede bulabilir misin?

Bu bahçe resmindeki 5 gizli mantık hatasını bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor! 25 saniyede bulabilir misin?

Bu bahçe resmindeki gizli hataları 25 saniyede bulabilir misiniz? Gerçek bir zekiysen belirlenen süre veya daha kısa süre içinde gizli hataları bulman gerekiyor. Yapabilir misin?

Bu zeka oyunu, matematik formülleri ve becerileri yerine yaratıcılık ve gözlem becerileri gibi becerilerinizi test edecek. Ve sonuç olarak beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliği artıracak ve kısa süreli hafıza problemlerine yardımcı olacaktır. Yeterince açıklama yaptığımıza göre, şimdi mücadeleye dönüyoruz, resimdeki gizli hataları bulun.

b1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ MANTIK HATALARINI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, fidan eken bir kadının olduğu bir arka bahçe resmi gösterilmektedir. Ve senin görevin resimdeki gizli hataları tespit etmektir. Görüntüyü bölümlere ayırın ve bu zihinsel alıştırmayı tamamlamak için mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve diğer yetenekler gibi becerileri kullanın.

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir yaratıcı yaklaşım ve mantıksal akıl yürütme de içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, resim bulmacasındaki timsahı ve diğer hataları bulmak için nicel keskinliğinizi ve bilişsel becerilerinizi kullanmanız gerekir. Yapmanız gereken tek şey beyin gücünüzü zorlamak ve tüm rakamlara odaklanmak. Resimdeki gizli 5 hatayı bulabilir misin?

GİZLİ HATALARI BULDUN MU?

Bir beyin jimnastiği, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir bilmecedir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her girişimde artacaktır. Beyin oyunu ayrıca daha büyük sorunları çözmenize ve eleştirel sezgiler geliştirmenize yardımcı olacaktır. Unutmayın, amacınız resimli yapbozdaki gizli hataları bulmak. Ancak çözmek için yalnızca 25 saniyeniz var.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki gizli hataları bulmakta zorlanıyorsanız, tüm hataları bulmak için lütfen aşağıdaki resmi kontrol edin. 5 gizli hata kırmızı renk ile işaretlenmiştir.

Bisiklet tekerleklerinin şekli.
Kadın yemek pişirme önlüğü giyiyor.
Mala yerine Kitap kullanıyor.
Çalıda ananas nasıl büyüyebilir?
Timsah çalılıkta saklanıyor.

b2.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN