Bu basit hileler hamamböceklerinden kısa sürede kurtulmanıza yardımcı olacak!

Bu basit hileler hamamböceklerinden kısa sürede kurtulmanıza yardımcı olacak!

Zaman zaman hepimizin evinde hamam böcekleri olur. Genellikle gece uykunuzdan uyandığınızda ve tam ışığı açtığınız anda karşılaşırsınız ve hamam böceklerinin sağa sola kaçıştığını görürsünüz. İşte haberimizde paylaştığımız bu yöntemlerle onlardan kurtulmanız mümkün...

Hamamböcekleri muhtemelen güvenli olmayan organizmalara geçerler. Kimse bu korkunç yaratıklardan birini evinde bulma şansını istemez. Aynı şekilde, tüm hesaplara göre, anlaşılmaz bir şekilde atılması zor görünüyor. Haberimizde evinizden hamam böceklerini nasıl yok edebileceğinizi öğrenmek için haberimizin detaylarına göz atın...

EVİNİZDEN HAMAMBÖCEKLERİNİ YOK EDİN

Ürpertici sürüngenler, indirilen yiyecekleri takip edebilecekleri sıcak ve nemli yerleri severler. Bireyler evlerinde hamam böceği ile sürekli savaşırlar. Dolaplar ve kanallar gibi daha iyi yerleri sevdikleri için düzenli olarak mutfakta olduklarını hissedersiniz. Hamamböcekleri E.coli mikroorganizmalarını taşıyabilir ve salmonellaya neden olabilir, bu nedenle evinizde bunlarla uğraşmanıza gerek yoktur. Zor bir durumda sıkışıp kaldığınızı düşünüyorsanız, bir uzmana başvurmak idealdir, ancak dahası, önce tek başınıza gitmek istediğinizi kabul etmek için birkaç ipucumuz var. Evinizde bir hamam böceği varsa, onu istisnai olarak ciddi bir şekilde görmek istersiniz.

vignette-focus-768x512.jpg

İPUÇLARI

Evinizi temiz tutun: Bu göze çarpan bir şey gibi görünebilir, ancak ideal bir ev tutmak temeldir, ürkütücü sürüngenleri atmak istediğinizi veya hayal gücünüzün zorlamasıyla onları elde etmemek için ne gerekiyorsa yapın. Bunun nedeni, yiyecekleri ve toprağı sevdikleri, akşam yemeğinden sonra temizlemeniz ve çöpleri düzenli olarak çıkarmanız gerektiğidir.

Normal saç spreyi ürünlerini kullanın: Bir kap saç spreyi çok uzağa gidebilir. Hamamböceklerini saç spreyi ile serpiştirirseniz, bir arada kalacakları için bacaklarını ve kanatlarını başka herhangi bir şekilde hareket ettirme şansları olmayacaktır.

Defne yaprağı bırakın: Hamam böcekleri defne yaprağı kokusundan nefret eder. Birkaç defne yaprağı ayırın ve kısa bir süre sonra onları evinizin etrafına yayın. Böceklerin evlerinin nerede olduğunu bildiğinizi umarak, etrafa ses yaprakları serpin.

Alkali amonyak kullanın: Kokulu tuzların kokusu tam olarak hoş değildir, bu nedenle, her şey başarısız olursa, bu stratejiyi kullanmadan önce çeşitli hileler denemelisiniz. Kokuyu rahatsız etmeyeceğinizi varsayarsak, alkali bir aranjman ile evinizin köşelerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Bir temizlik karışımı yapmak için iki bardak amonyak ile bir su tutucuyu birleştirin. Böcekler onu küçümseyecek ve orayı ziyaret etmeyecek.

Yapışkan bandı tuzak olarak kullanın: Açık ama aynı zamanda çok başarılı. Çizgi bandı gibi tatsız, kaliteli bir bant alın. Bant parçalarını tatsız tarafı yukarı gelecek şekilde evin etrafına koyun. Bunları hamamböceklerinin eve girmek için kullandığı bölgelerin yakınına yerleştirin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN