Bu Burçlar Tam Bir Evlilik Fukarası! İşte 2022 Yılının Evlilikte En Bahtsız Burçları

Bu Burçlar Tam Bir Evlilik Fukarası! İşte 2022 Yılının Evlilikte En Bahtsız Burçları

Burçlar arasındaki uyum çok önemlidir. Özellikle en çok arama motorlarında burç uyumları merak edilmektedir. Evlilikte de karakter uyumu kadar burç uyumu da önemli bir etkendir. Birbiriyle uyumlu olmayan burçların evlilikleri bazen kabusa dönebilmektedir. Bundan partnerinizin burç uyumuna mutlaka bakmalısınız. Bazı burçlarda var ki bırakın uyumu partner bile bulmakta zorlananlardan. İşte evlilik kapalını bir türlü açamayan 3 fukara burç ve özellikleri

Herkes evlenip güzel bir yuva kurmak ister. Bunun için önce kendine uygun bir eşle karşılaşmak gerekir. Bunun içinde burçlar arasında çok kısmetler var diyebiliriz. Aşk bir anda karşılarına çıkar ve bir an da kendilerini nikah masasında bulabiliyor. Fakat bazı burçlar da ne yaparsa yapsın şans yüzlerine gülmüyor. Evlilikte dikiş tutturamayan bu burçlar bahtsız bedeviler olarak tarihe yazılabilirler. İşte evlilik kapıları arkadan kitlenmiş evlilik fukarası burçlar.

AKREP BURCU (23 Ekim-22 Kasım)

terket.jpg

Su grubunun en zeki burçları arasında yer alan akrepler aşka bir türlü yüzü gülmeyen burçlar arasında da ilk sırada yer alıyor. Büyük bir hevesle başladıkları ilişkileri genelde nikah kapısına varmadan son buluyor. Akrepler zeki oldukları kadar bir o kadar da duyarlı burçlarımızdan. Sınırları aşılmadığı zaman her burçla kolay kolay anlaşabilirler. Ama bu kadar uyumlu olan bir su grubu burcu aşk ve evlilikte hep hüsranları yaşamakta. Umarım bu kısmetsiz burçlarımız 2022 yılını evli ve çocuklu kapatırlar.

YAY BURCU (22 Kasım - 21 Aralık)

kelepce.jpg

Yay burçları özgürlüklerine en düşkün burçlardan. Risk almaktan korkmayan yaylar, hayattan keyif almaktan çok hoşlanırlar. Ama yalnızlıkta bir yere kadar.. Sosyal çevreleri çok kalabalık olsada yay burçları hep içlerine yalnız yaşarlar. Sevmek ve sevilmek isteyen yay burçlarının evlilik konusunda da kısmetleri kapalıdır. İlişkilerde dikiş tutturamayan yay burçları geçmişi pek takmayıp geleceğe yönelik planlar yaparlar. Ama gelecek için yaptıkları evlilik planları da genelde suya düşer. Sadece anlaşılmak isteyen yayları henüz anlayabilen bir burç çıkmadı.

İKİZLER BURCU (21 Mayıs - 21 Haziran)

terk-edilen-gelin.jpg

Genelde çift karakterli özellikleri yüzünden ne yapacakları pek kestirilmeyen burçlar arasında ilk sırada. 5 dakika önce ağlayan burçlar 5 dakika sonra gülebilmektedirler. Bu durumda hayatında olan kişileri olumsuz yönde etkilemektedir. 2022 yılına özellikle iş konusunda şansız giren ikizler burcu, aşk konusunda da aynı şansızlığı yaşayacak olanlar arasında. Evlilik hayali kuran ikizler burcu 2022 yılından pek bir şey beklemesin. Çünkü beyaz atlı prensleri daha yola çıkmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN