Fiat Egea Hibrit Fiyatı İle Kalp Atışınızı Hızlandıracak! İşte Nisan Ayı 2022 Fiat Egea Hibrit Fiyat Listesi

Fiat Egea Hibrit Fiyatı İle Kalp Atışınızı Hızlandıracak! İşte Nisan Ayı 2022 Fiat Egea Hibrit Fiyat Listesi

Dünyanın en çok satan ve tercih edilen otomobil markası Fiat Egea ailesinden ikinci hamle geldi. Herkesin merakla beklediği 2022 model Fiat Egea Hibrit dizel/otomatik kombinasyon seçeneği ile satışa çıktı. 2022 fiyat listesiyle de piyasanın tozunu alacak olan 2022 Fiat Egea Hibrit'in özelliklerini duyunca kalp atışınız hızlanacak.

İtalya markası Fiat yenilikleri ile sürücülerin dikkatini çekmeye devam ediyor. 2022 yılı için yenilenen tasarımı, motor yapısı ve alt yapısı ile otomobil sektörünün tozunu alacağa benziyor. 2022 Fiat Egea Hibrit motoru ile de sürücülere yeni alternatif sunuyor. İşte tüm zamların en ucuz ve en iddialı otomobil olan Fiat Egea Hibrit özellikleri fiyatı.

hibrit.jpg

FİAT EGEA HİBRİT PİYASANIN TOZUNU ALACAK

Rusya'nın Ukrayna işgali ve çip krizi ile gerilemeye giden otomotiv sektöründe alım gücü hızla düşerken, ikinci el araç fiyatları da el yakmaya başladı. Dünyada yaşanan küresel ekonomik krizden dolayı otomotiv sektörü de fiyat güncellemesi yaptı. En ucuz sıfır araç fiyatı 300 bin den başlarken, ikinci el fiyatları da sıfır araç fiyatlarına yaklaştı. Otomobil markaları arasında dünya piyasasında büyük bir paya sahip olan Fiat ise Egea ailesine yeni özellikler getirerek araç severlerin yüzünü güldürdü. Nisan 2022'ye yeni bir oyuncak sunan Fiet Egea Hibrit özelliği ile piyasayı alt üst edeceğe benziyor.

TAM BİR YAKIT DÜŞMANI!

Türkiye’de en çok satan modeller arasında ilk sırada yer alan Fiat Egea 2022 yılı için Hibrit versiyonunu sundu. Dizel ve otomatik şanzıman kombinasyonu özelliği ile merak konusu olan Fiat Egea Hibrit, gövde tipiyle de farklı ihtiyaçları karşılıyor.7 vitesli çift kavramlı ve çift otomatik şanzıman desteği ile 7 ileri vitesli çift kavramalı yarı otomatik şanzıman desteği ile 0'dan 100 km/sa hızlanmasını 9.2 saniyede tamamlayan Fiat Egea Hibrit Cross, aracın maksimum süratini 202 km/sa olarak ölçüyor.

turuncu.jpg

GELİŞMİŞ ÖZELLİKLERİ İLE GÜVENLİ SÜRÜŞ KEYFİ

Gelişmiş hibrit teknolojisi, Yüzde 100 Elektrik ile sessiz çalışma, Otomatik park özelliği ile sürücüye güvenli bir sürüş sunan Fiat Egea Hibrit, yakıt yakma sistemini de yarıya düşürmektedir. Fiat Egea Hibrit, elektrik motorunun gücü ile trafikte gaz pedalına bile basmadan ilerleyebilmektedir.
Fiat Egea Hibrit'in bagaj özelliği ile uzun yolculuklarınızın en yakın dostu olacak . Bagaj ve depo 550 litre, yakıt deposu hacmi ise 50 litre olarak ayarlanmıştır.

İŞTE NİSAN AYI FİAT EGEA 2022 YILI FİYAT LİSTESİ

model.jpgmodel2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN