Bu Yöntem İle Bayrama İncecik Gireceksiniz! İşte İftardan Sonra Evde Göbek Eriten 3 Egzersiz Hareket

Bu Yöntem İle Bayrama İncecik Gireceksiniz! İşte İftardan Sonra Evde Göbek Eriten 3 Egzersiz Hareket

İftar ve sahurda yemeği fazla kaçırırsanız Ramazan bittiğinde fazla kilolarınızla baş başa kalırsınız. İftardan sonra oluşan şişkinlikleri ortadan kaldırmak ve sağlıklı bir şekilde zayıflamak için sadece 3 egzersiz yeterli. İşte evde göbek göbek eriten 3 altın değerinde egzersiz hareketi.

Bölgesel aldığımız kilolarımızdan kurtulmak artık zor değil. Ramazan ayının yaklaşmasıyla akşam iftar da yediğimiz yemek bazen bize bir kaç kilo olarak geri dönebiliyor. Bilinçsizce yediğimiz gıdalar göbek oluşumuna da neden olmaktadır. İftar sonrası özellikle yemekten sonra meydana gelen halsizlik kilo alımına neden olmaktadır. Sahurda tükettiğimiz ağır yağlılar da aynı şekilde bölgesel olarak kilo alımını tetiklemektedir. Şimdi vereceğimiz 3 egzersiz iftardan sonra kilo alımını engellediği gibi bölgesel olarak kilo vermenize de yarayacak. İşte göbek eriten 3 egzersiz ve yapılışı

gobek.jpg

GÜNDE 20 DAKİKALIK EGZERSİZ İLE BAYRAMA FİT GİRİN

Özellikle göbek yağlarını eritmek en zor bölgelerden biri. Giydiğimiz kıyafetlerimiz bile göbekte biriken kilolardan dolayı kendimizi kötü hissetmemize neden olmaktadır. Görsel olarak hoş görünmeyen göbek yağları sağlık açısında da da ileri ki yaşlarda zor durumlarla karşılaşmamıza neden olmaktadır. Ama göbek yağlarından kurtulmak artık zor değil. Her gün iftardan sonra yapacağınız 20 dakikalık egzersiz hareketleriyle bayrama fit bir şekilde girebilirsiniz. İşte evde yapabileceğiniz 3 göbek eritme egzersizi.

GEVREK HAREKETİ

Yemek yedikten 1 saat sonra hafif ısınma hareketleri ile önce vücut ısınızı düzenleyin. Bunun için hafif koşar adımlar atarak deneyebilirsiniz. Daha sonra mekik pozisyonunu alın. Bu göbek eritmek için kullanılan en etkili yöntem. Sırt üstü uzanın ve dizlerinizi kırın. Daha sonra ellerinizi boyunuzun altınla alarak kenetleyin. Boyna destek vermek amacıyla. Bu işlem tamamlandıktan sonda boynunuzda kenetlediğiniz ellerinizle gözdenizi destek vererek gözdenizi dizlerinize doğru kaldırın. Başınızı ellerinizin desteği ile yukarı doğru kaldırıp çekin. Gövdenizi her yukarı çekmenizle nefes alıp geri çektiğinizde nefes verin Bunu 12 tekrarla 2 set haline uygulayın.

gobekeritme.jpg

RUS BÜKÜM TEKNİĞİ

Bu hareketle de yan yağlarınız ve alt kaslarınızı şekillendireceksiniz. Yere uzandıktan sonra dizlerinizi kırın ve ayaklarınızı yukarı doğru kaldırın. Bu sizi rahatsız ediyorsa ayaklarınızı indirerek de yapabilirsiniz. Daha sonra sırtınızı düz tutarak ayaklarınızı V şeklinde bir pozisyonda olmasını sağlayın. Ve ellerinizi karnınıza değmeyecek şekilde ileri uzatın. Belininizi ise sola sonra sağa doğru döndürün. Bu egzersizi doğru nefes hareketleri ile destekleyin. Yine bu hareketi 3 set halinde 20 saniye aralıklarla yapın.

egzersiz.jpg

DAĞ TIRMANIŞI

Bu hareket için önce şınav pozisyonuna geçin. Yüz üstü uzanın ve dirseklerinizi kırmadan ellerinizi yere değecek şekilde durun. Önce sağ ayağınızı karnınıza doğru yavaşça çekin. Ve eski pozisyona geri dönün. Bunu aynı şekilde sol ayağınız için yapın. Yine bu göbek eritme hareketini de 3 set şeklinde 20 saniye aralıklarla 15 kere tekrarlayın.

dag-tirmanisi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN