Bu Burçlar Niyet Bozdurur! İşte Ramazan Ayının En Çekilmeyecek 3 Burcu

Bu Burçlar Niyet Bozdurur! İşte Ramazan Ayının En Çekilmeyecek 3 Burcu

Ramazan deyince aklımıza ilk gelen yardımlaşma, dayanışma, sabır ve Allah sevgisi gelir. Oruçlu olmak sabır ve dirayet ister. Ama bazılarımız açlığı pek sevmez bu da sinir ve öfke patlaması olarak geri döner. İşte öyle özellikle burçlarımız var ki sizi öfke nöbetlerine sokup, orucunuzu bile bozdurabilir. İşte Ramazan ayının en çekilmeyecek 3 burcu

Herkesin karakteri farklıdır. Bazı insanlar sabırlı ve sakin iken bazılar ise fevri ve daha heyecanlı davranabiliyor. Bazıları ise sakinliği ile sizi çileden çıkarabiliyor. Her burcun uyumu birbiri ile farklıdır. Gezegen geçişlerine inananlar ise astroloji uyumuna çok dikkat eder. Özellikle sabrımızın sınandığı Ramazan ayında ise burç uyumu ortadan kalkıp açlık savaşları yaşanabiliyor. Hele ki oruçlu olduğumuz bu günlerde sizi canından bezdirecek öyle burçlar var ki gördüğünüzde yolunuzu değiştirin. Herkes açken kendisi olamayabiliyor. O 3 burç hayatınızın her noktasında sizi delirtecek özelliklere sahip. İşte Niyetinizi bozacak o 3 burç ve özellikleri...

KOÇ BURCU

En inatçı burçlar arasında ilk sırada yer alan Koç, bir şeye tamam derse bir daha düşüncesini değiştiremezsiniz. Oruçlu iseniz iftar vaktine kadar uzak durmanızı öneririz. İş hayatınızda bir koç varsa lider olmak için sizin damarınıza basarak yükselmeye çalışır. Yemek yemeyi seven burçlarımız arasında olan koç özelle kırmızı et onlar için vazgeçilmez.kirmizi.jpg

Oruçlu iken en büyük sabrı koçlar gösterir ama damarına basarsanız sizin sabrınızı yorar. Önünde tek bir güçlü kişi istemeyen koçlar, hırsları ve inatları karşısındakini pes ettirir. Özellikle ocak, şubat ve mart ayındaki tırmanışların keyfini nisan ayında yaşayacak olan koçlar, bazen bu rahatlığı ile bile sinir krizi geçirmenize neden olmaktadır.

AKREP BURCU

Su grubunun en planlı burçları arasında olan akrepler, ne kadar sabırlı gözükseler de aslına bu sabırları en yakınlarına. Kafasını bozana oruç bozdurabilir diyebiliriz. Yani bir akrep sizi soktu mu 1 yıl kendinize gelemezsiniz. Akrep, verdiğiniz sırları heybesine atar ve günü gelince size karşı kullanabilir. Güvensiz tavrı kendisinde bir takıntı haline gelmiştir.

yemek.jpgİkili ilişkileri de bu yüzden hep bitişleri yaşar. Açlığa en dayanıksız burçlar arasında olan Akreplere açken yaklaşmayın. Bu benzine ateşle gitmek gibi bir şey. O açken gözü dönenlerden.

BOĞA BURCU

Yemek yemek onun adeta bir sanat. Hayatta vazgeçmem dediği ilk şey yemek olabilir. Açken o da en sinirli burçlarımız arasında. Yakınlaşmayın yaklaştırmayın diyebiliriz. Gerginliği sizi bile gerebiliyor. Sürekli iftar saatini bekleyen koca bir boğa.

lova.jpg Bireysel konularda en güvenilir olan boğalar açlık konusunda pek öyle sayılmazlar. Ama sinirleri Ramazan topu atılana kadar. Yufka gibi yürekleri vardır. İnsanlar bazen oruçlu iken gerilebiliyor. Önemli olan onu ramazan ayında köreltebilmek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN