Dev Benzin İndirimi Tabela İndirtti! İşte Nisan 2022 Motorin, Benzin ve LPG Güncel Fiyatları

Dev Benzin İndirimi Tabela İndirtti! İşte Nisan 2022 Motorin, Benzin ve LPG Güncel Fiyatları

Ramazan ayına girmemizle beraber indirim haberleri de art arda gelmeye başladı. Motorine yapılan peş peşe indirimden sonra benzin için de düğmeye basıldı. Bugün itibari ile geçerli olacak indirimli benzin fiyatıyla depolarınızı fulleteceksiniz. Son dakika benzin indiriminden sonra akaryakıt istasyonları da tabelalarını hızla değişmeye başladı. İşte 2022 Nisan ayı Benzin, LPG ve Motorin güncel fiyatları...

Brent petrol fiyatının 120 bandını aşmasıyla beraber dünyada akaryakıt krizi yaşanmaya başlandı. Rusya-Ukrayna krizinin tetiklediği akaryakıt zamları da üst üste gelmeye başladı. Sürücülerin kontak kapatmak zorunda kaldığı akaryakıt zammı toplu ulaşımı ücretlerini de etkiledi. Tüm bunlar yaşanırken vatandaş Ramazan ayına müjdeli haberlerle girdi. Akaryakıt için düğmeye basan hükümet ilk olarak motorine 2 lira değerinde indirim yaptı. Benzin içinse bugün sevindirici haber geldi. Bugünden itibaren pompalara yansıyacak olan benzin indirimini merak eden vatandaş 'Motorin, LPG, Benzin litre fiyatı ne kadar? Benzin ve motorine ne kadar indirim yapıldı?' sorunların cevabını aramaya başladı. İşte yapılan indirimlerden sonra Motorin, benzin ve LPG 2022 güncel fiyatları...

BENZİNE SON DAKİKA İNDİRİMİ

Dünya çapında yaşanan akaryakıt krizi en çok Türkiye'yi etkiledi. 2022 yılın başından bu yana motorin, benzin ve LPG başta olmak üzere enerji sektörüne yüzde 200 zam yapıldı. Zamlardan dolayı aracını garajından çıkarmayan araç sahipleri yapılacak olan akaryakıt indirimini beklemeye başladı. Petrol fiyatlarında son zamanlarda yaşanan düşüşle beraber akaryakıt fiyatları da hızla düşmeye başladı. Herkesin beklediği bir sevindirici haber de benzin için geldi. 1 Nisan'da motorine yapılan toplamda 2 liralık indirimden sonra motorine de son dakika indirim yapıldı.

benzin.jpg

AKARYAKIT İNDİRİMİ SERİYE BAĞLADI

1 nisan itibari ile pompalara yansıyan 1,55 kuruşluk motorin indiriminden sonra gözler LPG ve benzin fiyatlarına dönmüştü. LPG ve Benzin indirimi olacak mı? soruları da en çok arananlar arasında yer aldı. Ramazan ayına girmemizle beraber bir müjdeli haber daha geldi. Motorin zammından sonra geri vites yapıldı be benzinin litre fiyatında da indirime gidildi. Benzinin litre fiyatında 70 kuruş indirim yapıldı. Litre fiyatı 19,70 liraya ulaşan benzin İstanbul'da 19 lira olarak pompalara yansıdı. Son dakika benzin haberinden sonra akaryakıt istasyonlarında hızla tabelalar değişmeye başladı. İşte İstanbul, İzmir, Ankara 2022 Motorin, LPG ve Benzin Güncel Fiyatları..

benzin1.jpg

MOTORİNDEN SONRA BİR İNDİRİM DE BENZİNE GELDİ

İşte indirim sonrası Ankara, İstanbul ve İzmir 2022 Benzin, Motorin ve LPG Güncel fiyatları...

2 Nisan itibari ile yansıyacak olan 70 kuruşluk benzin indiriminden sonra güncel akaryakıt fiyatları şöyle; İstanbul'da benzinin litresi Avrupa yakasında 18,98, Anadolu yakasında ise 19 lira, Ankara'da benzin litre fiyatı 19.08 iken İzmir'de 19 lira 10 kuruş oldu. LPG fiyatı ise İstanbul, İzmir' ve Ankara'da 11 lira 12 kuruş.

pompa.jpg

İstanbul'da Motorin litre fiyatı ise 22 liradan 90 kuruştan 21 lira 21 kuruşa geriledi. İzmir ve Ankara'da ise motorinin litre fiyatı 22,17 liradan 21,29 liraya düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN