Benzin LPG Motorin Hepsine İndirim Geldi! Depolarınızı Fullemek İçin Tam Zamanı

Benzin LPG Motorin Hepsine İndirim Geldi! Depolarınızı Fullemek İçin Tam Zamanı

Brent petrol fiyatının 120 dolar ulaşmasıyla benzin, LPG ve motorine de zam üstüne zam gelmeye başladı. Akaryakıt zamlarından dolayı kontak kapatan sürücülerin gözü motorin, benzin ve LPG'ye yapılacak indirime yöneldi. Geçtiğimiz günlerde petrol fiyatlarına yaşanan gerilemeden dolayı görüşmeler sonucunda akaryakıta indirim müjdesi geldi. 1 nisan itibari ile pompalara yansıyacak indirimli Benzini LPG ve motorin litre fiyatları haberimizde.

Rusya-Ukrayna savaşından dolayı petrol ve doğalgaza gelen zamlar akaryakıt fiyatlarını da uçurdu. Motorinin litre fiyatı 24 liraya ulaştı. Doğalgaz zammına paralel LPG fiyatı da yükseldi. Yaşanan fahiş akaryakıt zamları toplu taşıma araçları başta olmak üzere araç sürücülerini etkiledi. Rusya-Ukrayna krizinin yumuşamasıyla petrol fiyatları gerilemeye başladı. Gözler petrol gerilmesinin akaryakıt fiyatlarına nasıl yansıyacağına yönelirken, akaryakıt için müjdeli haberler gelmeye başladı. 31 Mart'ta motorine yapılan 1,55 kuruşluk indirime bir yenisi daha eklendi. 1 nisan 2022 tarihi itibari ile motorine 88 kuruşluk indirim açıklaması yapıldı. Motorin, benzin ve LPG litre fiyatı ne kadar? Nisan ayı akaryakıt indirimi olacak mı? soruların cevabı haberimizde. İşte Nisan 2022 benzin, motorin ve LPG güncel fiyat listesi...

lpg.jpg

BENZİN, MOTORİN VE LPG İNDİRİMİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Dünyada yaşanan enerji krizinden en çok etkilenen ülkeler arasında olan Türkiye'de 2022 yılı son 3 ayında akaryakıta peş peşe zamlar gelmeye başladı. 2022 yılına zam yağmuru ile giren vatandaşın cebinde asgari ücret buharlaştı. Düzenlemeye giden AK Parti hükümeti benzin, motorin ve LPG fiyatları için düğmeye bastı. Milyonlarca araç sürücüsünün beklediği indirim haberi geldi. HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç'un Meclis'e sunduğu KDV ve ÖTV vergisi önerisi de görüşülmeye başlandı. Tüm bunlar yaşanırken motorine 1 Nisan itibari ile 88 kuruşluk indirim geldi. 31 Mart'ta da motorine 1,55 kuruşluk indirim yapılmıştı. İndirimlerin daha ne kadar devam edeceği merak edilirken, yapılan 88 kuruşluk indirim bugün pompalara yansıyacak.

pompa.jpg

MOTORİNE 2 GÜNDE 2 LİRALIK İNDİRİM

İşte Nisan 2022 İstanbul, Ankara ve İzmir Motorin, benzin ve LPG güncel fiyatları

1 Nisan 2022 gecesi pompalara yansıyacak olan 88 kuruşluk motorin indiriminden sonra güncel akaryakıt fiyatları şöyle; İstanbul'da Motorin litre fiyatı 22 liradan 9 kuruştan 21 lira 21 kuruşa geriledi. İzmir ve Ankara'da ise motorinin litre fiyatı 22,17 liradan 21,29 liraya düştü.

lpg-benzin.jpg

İstanbul'da ise benzinin litresi Avrupa yakasında 19 lira 69 kuruş iken Anadolu yakasında ise 19 lira 70 kuruş. Ankara'da benzin litre fiyatı 19.78 iken İzmir'de 19 lira 80 kuruş. LPG fiyatı ise İstanbul, İzmir' ve Ankara'da 11 lira 12 kuruş.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN