WhatsApp'a Ses Dinleme Özelliği Geldi! İşte Ses Kaydı Gönderirken 2 Defa Düşündüren 6 Dev Yenilik

WhatsApp'a Ses Dinleme Özelliği Geldi! İşte Ses Kaydı Gönderirken 2 Defa Düşündüren 6 Dev Yenilik

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp mesajlaşma uygulaması dev 6 özellikle Nisan ayına girdi. Dünyanın en popüler uygulamalarının başını çeken WhatsApp kullanıcıları için yenilikler yapmaya devam ediyor. Sesli mesaj özelliğine 6 farklılık getiren WhatsApp, bu özelikleriyle çok konuşulacağa benziyor.

2013 yılından beri internet aracılığı ile mesajlaşma sistemi başlatan WhatsApp, 2 milyardan fazla kullanıcıya sahip. Kullanıcıları için sürekli yeni özellikler getiren WhatsApp, bu defa 6 yeni yenilikle kullanıcıların karşısına çıktı. Sesli arama, görüntülü arama, grup aramaları ve veri akışı sağlayan WhatsApp ses kaydı özelliğine 6 yeni yenilik getirdi. İşte WhatsApp'ın 6 yeni özelliği.

wht.jpg

WHATSAPP KULLANICILARIN BEKLEDİĞİ O ÖZELLİK GELDİ

Kullanıcıların uzun süredir müjdeli haber WhatsApp tarafından duyuruldu. Özellikle ses kaydı yaparken ön izleme modu olmadığı için gönderdikten sonra ses kaydını dinleyebiliyorduk. Çok sayıda insanın rahatsız olduğu bu durum WhatsApp el altı. Ve ses kaydı sistemine 6 yenilik getirdi. Açıklanan 6 yeni yenilikte neler var? WhatsApp ses kaydı için ne özellikler geldi? İşte tüm bilinmeyenler.

ses-kaydi1.jpg

WHATSAPP'TAN SES KAYIDI SİSTEMİNE 6 YENİ AYAR

WhatApp mesajlaşma uygulamasında bulunan ses kayıt özelliği ön dinleme yapılmadan direk karşı kullanıcıya iletiliyordu. Bu durumda milyonlarca kullanıcı için bir sorun haline gelmişti. WhatsApp tüm bu aksaklıklar için 6 yeni özellikle geldi. Bunlardan ilki ses kaydının arka planda da dinlenmesi. Grup ya da şahsa gönderilen ses kayıtlı sayfada bulunulduğu sürece dinlenilebiliyordu. Artık size gelen ya da sizin gönderdiğiniz ses kayıtlı arka planda da oynatılabilmekte. Sohbetten çıksanız bile bu yeni özellik sayesinde ses medyasını sohbet dışı da dinleyebilirsiniz.

whatsap.jpg

SES KAYDI GÖNDERİRKEN BİN DEFA DÜŞÜNMENİZE GEREK KALMADI

Diğer bir özellik ise ses kaydı gönderirken önceden dinleme olağanı sunuyor. Yenilik yapılmadan önce yolladığınız ses kayıtlarını dinleme durumu mevcut değildi. Artık dinle durdur özelliği sayesinde rahatlıkla ses kayıtlarını çekebilir ve göndermeden önce dinleyebilirsiniz. Sohbetten çıktığınız da ses kayıtları dinlenen yere kadar duraklayacak tekrar sohbete geri döndüğünüzde yarım kalan yerden devam edebileceksiniz. Gönderilen ses kayıtlarının kalitesi ise eski sürüme göre daha hızlı ve kaliteli olacak. Bu özelliklerin çoğu şu an birçok kullanıcı tarafından kullanılabiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN