Kolunuzdaki Tüyler Başınıza Dert Olduysa Üzülmeyin! İşte Epilasyon ve Ağda Olmadan Tüy Yok Etme Yolları

Kolunuzdaki Tüyler Başınıza Dert Olduysa Üzülmeyin! İşte Epilasyon ve Ağda Olmadan Tüy Yok Etme Yolları

Kol tüyleri herkesin yaşadığı can sıkıcı durumlardan biri. Lazer ve epilasyon gibi teknik yöntemlerle tüy ve kıl sorunundan kurtulmaya çalışırız. Kol tüylerini evde doğal yöntemlerle tamamen yok edebilirsiniz. Kol tüylerinden nasıl kurtulurum? Kıl köklerini yok eden yöntemler ne? gibi soruların cevabı sıkça aranmaktadır. Evde mucizevi soğan kürü yöntemiyle tüy ve kıllarınızdan sonsuza kadar kurtulun.

Vücudumuzdaki tüyler arasında en göz önünde olanlar kol tüyleri. Ağda, jilet ya da tüy dökücülerle tüylerden kurtulmaya çalışsakta bu yöntemler kalıcı çözümler vermemektedir. Aksine jilet ve tüy dökücülerle kıl köklerini daha çok beslemektedir. Ağda vücut ve yüzde sarkmalara neden olurken, lazer epilasyon ise en ağrılı ve pahalı yöntemlerden biri. Evde pratik yapacağınız soğan suyu yöntemiyle kıl köklerinizden tamamen kurtulacaksınız. Ağrısız ve acısız olan bu tüy dökme tarifi ile kol tüylerinizin sonu gelecek. Pürüzsüz kollara sahip olmak için güzellik merkezlerine paralar dökmeye gerek yok artık. Sarı tüylerin de kökünü kurutan pratik soğan suyu yöntemi ile tüm kıl ve tüylerinizi tarihe gömeceksiniz.

koltur.jpg

SİYAH VE SARI KOL TÜYLERİNİN KÖKÜNÜ KURUTACAK

Yaz mevsimin gelmesiyle tişörtlerde dolaplardan çıkmaya başladı. Tatil planları için şimdiden kolları sıvayan kadınlarımızın en büyük düşmanı vücut ve kol tüyleri. Merak etmeyin artık kollarınızı rahatlıkla sıvayabilirsiniz. Soğan suyu kürü ile kol tüyleriniz başta olmak üzere vücut ve yüz tüylerinizi tarihe gömeceksiniz. Pürüzsüz bir vücut her kadının hayali. İşte hayalinizi çok ucuza geçekleştirecek kol tüylerinden kurtulma tarifi.

sogankasik.jpg

SOĞAN SUYU TÜY DÖKME YÖNTEMİNİ NASIL UYGULARIM?

Soğan sadece tüy sorunu için değil hayatımız için bitkisel bir tıp yöntemi. Bağırsak kanseri başta olmak üzere ödem, kilo verme gibi çok sayıda sorun için en etkili sebzelerden biri. Soğan Alternatif tıpta en çok önerilen yöntemlerden biri. Yararlarını saymakla bitmeyen soğanı tüy ve kıllarınızdan kurtulmak içinde kullanabilirsiniz. Kıl köklerini kurutan soğan suyu bir daha o bölgede tüy çıkmasını engelliyor. Lazer yöntemi genelde sarı tüyleri görmez. Ama soğan sarı tüylerinizin canına okuyacak. İşte soğan suyu tarifi ve kullanımı.

sogan.jpg

2 ADET SOĞANLA KOL TÜYLERİNİZDEN KURTULUN

Öncellikle önceden ağda ya da tüy dökücü kremlerle kol bölgesindeki tüylerinizi alın. Daha sonra 2 adet soğanı ocağa koyup 2 bardak su dökerek kaynatın. Soğanlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Sonra soğan postunu mikser ile ufalayın. Ve soğan postunu ağda yaptığınız bölgeye sürün, 1 saat bekletin. Soğan suyunu ise atmak yerine içebilirsiniz. Ödem ve kilo vermek için en etkili sulardan. Soğanı kaynatmadan da sadece rendeleyerek de kıl ve tüy olan bölgeye sürebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN