AK Parti'den 'Helalleşme Paketi'! Temmuz Ayı Memur ve Asgari Ücret Zam Tarihi Belli Oldu

AK Parti'den 'Helalleşme Paketi'! Temmuz Ayı Memur ve Asgari Ücret Zam Tarihi Belli Oldu

AK Parti tarafından milyonları ilgilendiren haber geldi. Asgari ücret, emeklilikte yaşa takılanlar, memurlar için 3600 ek gösterge, asgari ücret zammı ve memur zammı ile ilgili herkesin merakını giderecek müjdeli haber verildi. Zamlar için düzenleme tarihini de veren AK Parti, EYT'liler ile de helalleşeceğini belirtti. Helalleşme çağrısı ile yola çıkan AK Parti'nin paketinde yok yok. İşte tepeden tırnağa milyonları ilgilendiren o haber...

Milyonlarca asgari ücretlinin beklediği ikinci asgari zammı masaya alındı. Asgari ücretin yanı sıra EYT sorunu, 3600 ek gösterge ve memur zamları da değerlendirilmeye alınacak. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, helalleşme çağrısında bulunarak yıl sonunda özellikle EYT'liler başta olmak üzere tüm sorunların giderileceğinizi ifade etti. İşte AK Parti'nin helalleşme yolculuğunda kimler var? İşte haberin detayları...

AK PARTİ'NİN HELALLEŞME PAKETİNDE YOK YOK!

2022 yılında belirlenen 4 bin 250 TL'lik asgari ücret Enflasyonla beraber erimeye başladı. Asgari ücrete yapılacak ikinci zam haberi de vatandaşı bir nebze rahatlattı. Gözler ise temmuz ayında yapılacak olan ikinci zam artışına yöneldi. Tarih konusunda net bir bilgi verilmeyen zam artışına AK Partili Akbaşoğlu'ndan net cevap geldi. Akbaşoğlu, memur ve emekli maaşında artış yapılacağını belirterek tarih verdi. Asgari ücretli ve EYT'liler için de helalleşeceklerini belirten Akbaşoğlu, bu sorunlarında ele alınacağını bildirdi. İşte emekli, ücretli çalışan ve memur zamları için net tarih.

eyt.jpg

MEMUR VE ASGARİ ÜCRET ZAMMI İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Parti'sinin helalleşme çağrısından sonra bir helalleşme de AK Parti tarafından geldi. Çalışan ve emekliler için helalleşme çağrısında bulunan AK Partili Emin Akbaşoğlu, özellikle Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile helalleşeceklerinin altını çizdi. Memurlarında dört gözle beklediği 3600 ek gösterge düzenlemesi hakkında ise temmuzun yasal çalışmaların başlatılacağını söyledi.

zam.jpg

AYRINTILAR YAVAŞ YAVAŞ PAYLAŞILACAK

Aybaşoğlu, emekli ve memur maaşı içinse 1 Temmuz tarihinde artış yapılacağını bildirdi. Bunun yanı sıra asgari ücret için de bir düzenleme getireceklerini ifade eden Akbaşoğlu, asgari ücret zammıyla ilgili de değişime gideceklerini söyledi. Aybaşoğlu ,sözleşmeli personeller içinde çalışmaların devam ettiğini belirterek, ileri ki günlerde ayrıntıları paylaşacaklarını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN