Saçlarınızı Böyle Bağlarsanız Olduğunuzdan Genç Görünürsünüz! İşte Genç Gösteren Saç Bağlama Teknikleri

Saçlarınızı Böyle Bağlarsanız Olduğunuzdan Genç Görünürsünüz! İşte Genç Gösteren Saç Bağlama Teknikleri

Saç bağlama yöntemleriyle yaşınızdan daha genç gösterebilirsiniz. Vereceğimiz saç bağlama teknikleri ile 10 yaş birden gençleşeceksiniz. Saçlarımız en önemli aksesuarlarımızdan biri. Doğru saç toplama modelleri ile daha dinamik ve çekici bir hale gelebilirsiniz. İşte genç ve çekici gösteren evde kolaylıkla yapacağınız saç bağlama teknikleri...

Her yüzün kendine has saç şekli vardır. Bazı saç modeller olgun gösterirken bazı saç modelleri ise genç göstermektedir. Saç kesimi ve saç rengi kadar saçımızı nasıl topladığımızda önemlidir. Bazı kadınlar at kuyruğu toplarken saçlarını bazıları ise saçı örmekten yanadır. Yanlış toplanan saçlar bazen bizi olduğumuzdan daha yaşlı göstermektedir. Doğru bildiğiniz tüm saç modellerini unutun. İşte hayatınıza canlılık katacak ve olduğundan 10 yaş daha genç gösterecek saç toplama teknikleri.

SAÇ TOPLAMA YÖNTEMİYLE GENÇ VE DİNAMİK GÖSTERECEKSİNİZ

Saçlarımız dalgalı düz ve kıvırcık olarak değişmektedir. Herkesin kendine has bir saç yapısı vardır. Bunun yanı sıra saç bağlamanın da farklı şekilleri mevcuttur. Hangi saç modeli genç gösterir? Saç toplama şekli nasıl olmalı? gibi sorular da kadınların en çok aradığı cevaplar. Yüzünüzü gergin ve genç gösteren saç toplama yöntemleriyle artık saçınızla ortamlara fark yaratacaksınız.

AT KURUĞU İLE GENÇLERE RAKİP OLUN

at-kurugu.jpg

Genellikle gençlerin en çok tercih ettiği saç toplama modellerinden olan at kuyruğu genç gösteren modellerimizden. Saçınızı ne kadar tepeden toplarsanız yaşınız o kadar küçülür. Genç ve dinamik gösteren at kuyruğu toplama tekniği ile yüzünüz daha gergin ve hoş gösterecek. Topladığınız at kuyruğu saçını maşa ile dalgalı yaparak modern bir görüntü yaratabilirsiniz. Bunun yanı sıra topladığınız saçınızı topuz olacak şekilde de kullanabilirsiniz. Buna balerin topuzu da denilmektedir.

BALIKSIRTI SAÇ MODELİ

baliksirti.jpg

Balıksırtını andıran saç örme tekniği de en çok kullanılan modellerden. Örgüsü biraz zor olsa da emin ellerde örülmüş bir saç ile günün yıldızı olabilirsiniz. Balıksırtı örgüsü genç göstermenin yanında derli toplu bir görüntü de sunar. Evde kolaylıkla birilerine ördürebileceğiniz balıksırtı modelini tek ya da iki taraflı da yapabilirsiniz.

GÜNÜN HER VAKTİ GENÇ GÖSTERİN

dalgali-topuz.jpg

Hem salaş hem de genç görünmek istiyorsanız dağınık topuz deneyebilirsiniz. Bunun için sadece bir toka yeterli olmaktadır. Evde hem kendinize hem çocuğunuza kolaylıkla yapacağınız dağınık topuzu günlük olarak kullanabilirsiniz. Öncelikle bir toka yardımı ile saçınızı rastgele kulak hizası sırasında toplayın ve ellerinizde dağıtın. Salaş gösteren bu saç toplama tekniğini günün her vakti uygulayabilirsiniz.

İNGİLİZ HAVASI KADACAK DALGALI ÖRGÜ MODELİ

kisasac.jpg

Saçı kısa olan ise sabah işe giderken ya da bir buluşma için dalgalı örme saç tekniğini yapabilirler. İngiliz havası katan bu saç toplama tekniği modern ve çekici göstermektedir. Öncelikle saçınızın bir kısmını önden ayırın ve kalın ve pot bir örgü yaparak kulak ucunuza kadar örün. Bir toka yarımı ile ucunu destekledikten sonra saçınızın geri kalanına kalın masa ile dalgalı yapın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN