Her Gün Tükettiğiniz O Besinler Aslında Kanser Dostu! Yanı Başınızdaki Ölümcül 3 Besini Duyunca Evinize Almayacaksınız

Her Gün Tükettiğiniz O Besinler Aslında Kanser Dostu! Yanı Başınızdaki Ölümcül 3 Besini Duyunca Evinize Almayacaksınız

Kanser en zor iyileşen hatta bazen ölümle bile sonuçlanan hastalıklar arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Her gün faydalı diye tükettiğiniz bazı besinler ise aslında dost değil vücudumuzun düşmanı. Kansere yol açana o besinleri duyunca bir daha evinize sokmayacaksınız. İşte dost diye bildiğiniz düşman o besinler...

Gün içinde tükettiğiniz bazı besinler aslında vücudumuz için korkunç bir düşman olabiliyor. Kanser, verem ya da tümör gibi hastalıklardan korunmak için tükettiğimiz gıdalar aslında göründüğü gibi kanser düşmanı değil, kanser dostu. Kanserden korunmak için ne yapmalıyım? Kanser düşmanı besinler neler? gibi sorular da en çok arananlar arasında. Her gün ölümcül hastalıklardan korunmak için tükettiğiniz bazı besinler ise ölüme neden olabilmektedir. Hemen hemen her evde bulunan bu 3 besinin zararlarını duyunca bir daha evinize almayacaksınız. İşte yanı başımızdaki o 3 düşmanımız..

kanser.jpg

HER BALIK HAFIZAYI KUVVETLENDİRMEZ!

İçindeki cıvadan dolayı en tehlikeli besinler arasında. Hemen hemen hepimizin dolabında bulunan ton balıkları aslında ölümcül hastalıklara neden olmaktadır. İçerisinde bulunan kimyasal elementler böbrek beyin için en büyük düşman. Ve sizi deli etme özelliğine sahip. İçeriğinde bulunan bazı elementler kanser riski de taşımaktadır. Kendiniz gibi çocuklarınıza da yedirmeyin.

PATATES VE DOMATESİN DELİ BİLE EDEBİLİYOR

Dost gibi görünen bir diğer düşman da patates. Patates alırken pek dikkat etmeden marketten seçip alıyoruz. Ama özellikle filizlenen patatesleri kesinlikle sepetinizde bulundurmayın. Patatesin köklerinde bulunan glikoalkaloidler fazla tüketildiğinde ölüm kadar götürebiliyor.

domates-ve-patates.jpgBaşta baş ağrısı olmak üzere kanser hatta komaya bile sokabiliyor. Aynı şekilde sofralardan eksik olmayan domatesinde yaprakları ve sapı zehir üretmekte.

ÇEKİRDEKLİ MEYVELER

Elma, Kayısı, erik, şeftali, nektarin, kiraz, vişne, nar, avokado gibi çok sayıda meyvede çekirdek bulunmakta. Meyve sağlıklı bir hayat için en temel sağlık koruyucular. Ama bunlar öyle göründüğü gibi masum olamayabiliyor. Farkında olmadan gün içinde tükettiğimiz elma gibi çekirdekli meyvelerin çekirdeklerini de yiyebiliyoruz.

lumcul.jpg

Özellikle elma çekirdeğinde bol miktarda siyanür bulunmakta. Ve her yediğinizde ölüm riskiniz daha çok artmaktadır. Hemen hemen kayısı kiraz şeftali gibi tüm meyvelerin çekirdeğinde siyanür bulunmakta. Kanser riskini artıran bu çekirdekler ayıklanmadan yenmemelidir. Özellikle çocuklarınıza meyve verirken güzelce çekirdeklerinden temizleyip o şekilde yedirin. Aksi taktirde kanser başta olmak üzere bir çok kötümcül hastalığında başlangıcını yaşayabilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN