"Herkes Görecek" Diyen İslam Memiş'ten Altın Satışı İçin Kırmızı Alarm! Nisan Ayında Piyasalar Tepe Taklak Olacak

"Herkes Görecek" Diyen İslam Memiş'ten Altın Satışı İçin Kırmızı Alarm! Nisan Ayında Piyasalar Tepe Taklak Olacak

Para ve Altın Uzmanı İslam Memiş, yaptığı altın ve dolat açıklamalarıyla gündemden yer almaya devam ediyor Analizleriyle yatırımcıya yol gösteren Memiş, Nisan ayı için kritik açıklamalarda buldu. "Herkes görecek" diyerek Nisan ayında altın ve dolar için önemli bir uyarıda bulundu. Nisan ayında dünya piyasasının büyük bir değişim yaşanacağını belirten Memiş'ten Nisan ayı için kritik yorum..

Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, yaptığı analizlerle yatırımcılar için önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Memiş, altın alacak ve satacakları Nisan ayı için uyardı. Altın yatırımcısı için nisan ayına dikkat çeken Memiş, altın ve dolar al-sat işlemleri için tarih verdi. Yatırımcılar 'Altın düşecek mi? Altın ve dolar ne zaman satılmalı?' gibi sorularının yanıtını ararken Memiş, Nisan ayı uyarısında altın satışlarına dikkat çekerek önemli duyuruda bulundu. İşte herkesin merak ettiği o açıklamalar.

slam-memis.jpg

VERGİSİZ ALTIN SATIŞI YAPANLAR ŞİMDİDEN HAZIR OLSUN!

Fiziki temasın olmadığı Sanal altın satışların bankalarının ağına takıldığını ifade eden Memiş, bu konuda bankaların alarma geçtiğini söyledi. İnternet üzerinden satış yapanlara değinen Memiş, Nisan ayı için hazırlı olmaları gerektiğini söyledi. Bankalar tarafından düzenlemeye gidileceğini vurgulayan Memiş, vergisiz satış yapanlar için yolun sonunu geldiğini vurguladı. Vergisiz satışlarda yeni düzenlemeler yapılacağını duyuran Memiş, şimdiden bu satıcıların vergi mükellefi olarak hazırlıklara başlamaları gerektiğinin altını çizdi.

petrol.jpg

NİSAN AYINDA BANKALAR DEVREYE GİRECEK!

Kurye esnaflığı, sanal bankacılığa özenenlerin müşteriyi istediği gibi kullandığını ve para trafiğinde cambazlık yaptığını belirten Memiş, tüketimi sanallaştırdıklarını söyledi. Dünyayı etkisine alan büyük şirketlere seslenen Memiş, bu tür vergisiz satışlara fırsat verdiğini ifade etti. Dünya piyasasına yön vermeye çalışan Amerika Merkez Bankası FED'e vurgu yapan Memiş, paraya müdahale ederek hadlerini aştığını belirtti.

DÜNYA PİYASASI EL DEĞİŞECEK

Nisan ayında piyasanın el değiştireceğini iddia eden Para ve Altın Uzmanı İslam Memiş, sistemin ayıklanacağını ve sermayenin dinamiklerinde oynama olacağını ifade etti. Özellikle iddialarına flaş açıklamalar ile devam eden Memiş, değişen dünya sermayesi içinde büyük bir paya sahip olan Elon Musk'ın bu ayıklamanın içinde olacağını sözlerine ekledi.

TİCARET VE YASALAR YENİDEN ŞEKİLENİYOR

elon.jpg

Dünya piyasasında yaşanacak olan değişimin ayak seslerinin Türkiye'yi de etkileyeceğini vurgulayan Memiş, bu duruma kolay alışılacağını söyledi .Mart ve Nisan’da dünyada ticaret ve yasalar yeniden şekilleneceğini altını çizen Memiş, bunun insanlarda kriz ortamı yaşandığı duygusunu artıracağını belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN