Bergen'in Hayatı İzleyeni Ağlattı Farah'ı Güldürdü! İşte Farah Zeynep Abdullah'ın Dudak Uçuklatan Bergen Filmi Hasılatı

Bergen'in Hayatı İzleyeni Ağlattı Farah'ı Güldürdü! İşte Farah Zeynep Abdullah'ın Dudak Uçuklatan Bergen Filmi Hasılatı

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Bergen filmi gişe rekoru kırarak son dönemlerin en çok izlenen filmleri arasında yer aldı. Gerçek adı Belgin Sarılmışer olan sanatçı Bergen'in acılı hikayesi herkesi derinden sarmıştı. Kadın cinayetine dikkat çeken Bergen filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah oyunculuğu kadar filmden kazandığı ücret de dudak uçuklattı. İşte tartışma yaratacak o para...

Sanatçı Bergen'in hayatını konu alan Bergen filmin hem başrol hem ortak yapımcısı olan Farah Zeynep Abdullah, başarılı oyunculuğu ile herkesi büyülerken, filmin diğer karakteri olan Erdal Beşikçioğlu da oyunculuğu ile kendinden söz ettirdi. Abdullah ve Beşikçioğlu'nun yanı sıra Bergen'in annesi Sabahat karakterini oynayan Tilbe Saran'da oyunculuğu ile yine ayakta alkışlandı. Gişede rekor kıran filmin 1 aylık kazancı ise dudak uçuklattı. İşte herkesi derinden etkileyen Bergen filminden milyonlar kazanan Farah Zeynep Abdullah'ın 1 ayda kazandığı film hasılatı...

farah.jpg

BERGEN FİLMİ OYUNCU KADROSU GİŞEYİ YIKTI GEÇTİ

Herkesi derinden etkileyen Bergen filmin, senaryosunu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt'ın yazdı, yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper yaptı. Kadın cinayetlerine dikkat çeken filmde daha 30 yaşında eski eşi tarafından öldürülen dönemin en ünlü sanatçılarından olan Bergen'in hayat hikayesi anlatıldı. Yalan, aşk ve şiddet arasında geçen kısacık bir ömür beyaz perdeye taşındı. Eski eşi Halis Serbest'in öldürdüğü Bergen'in ölümüne kadar ki süreci anlatan film, gişede rekor üstüne rekor kırdı.

farah1.jpg

KADIN CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Bergen'in yüzünü önce kezzapla yakan ve daha sonra boşanmak isteyen kadını 7 el ateş ederek öldüren eski eş Halis Serbest'in kısa bir süre cezaevinde yatıp serbest bırakılması ise yine adalet tartışmalarını gündeme getirdi. Hala serbest olan Halis Serbest ise yaptığı röportajlarda Bergen'i öldürdüğü için pişman olmadığını söylemekte.

zeynep.jpg

Günümüzde hala şarkıları dilden dile aktarılan Bergen'in mezarı bir şu an bir Müslümani Hristiyan ve Yahudi mezarlarının da bulunduğu ve yine kadın cinayetinde öldürülen üniversite öğrenci Özgecan Aslan'ın da yattığı Mersin Şehir Mezarlığı'ndadır.

begen-kezzap.jpg

Bergen Ve Annesi Sabahat Çakır

Annesi Sabahat hanım katil Halis Serbest'in onu mezarında bile rahat bırakmayacağım sözlerinden sonra Bergen'in mezarını kafesle kapattırmıştı. Anne Sabahat hanım da kızının yanında yatmaktadır.

bergenmezar.jpg

BERGEN'İN ACILI HİKAYESİ MİLYONLARI AĞLATTI, HASILATI FARAH'I SEVİNDİRDİ

Bergen'in acılı hayatı izleyenleri üzse de elde ettiği gelir ise başrol oyuncusu ve ortak yapımcısı Farah Zeynep Abdullah'ı bir o kadar sevindirdi. Kelebek'in haberine göre 4 Mart'ta vizyona gire film Müslüm Baba filmin rekorunu da kırarak 4 milyon 868 bin 250 kişi tarafından izlendi. Gişe rekorları kıran Bergen filminin hasılatı ise şu an 40 milyon lira civarında.

kolye.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN