En Cimri Burçlar Arasında Hangi Liderler Var? İşte Dünyanın Var Yemez Liderleri

En Cimri Burçlar Arasında Hangi Liderler Var? İşte Dünyanın Var Yemez Liderleri

Kararları ile toplumu yönlendiren liderlerin burçlarını sizin için derledik. Burçların insan karakteri üzerindeki davranışlarını bilmeyen yoktur. Kimi burçlar ilişkilerinde alımlı olurken kimileri ise hırslı ve savaşçı bir karaktere sahip olabiliyor. Hangi lider parayı çok seviyor? Hangisi ketum? Ya da hangi lider uzlaşmacı. İşte burçların lider karakterleri üzerindeki etkisi...

Parayı sevmeyen yoktur. Paranın adı kadar verdiği hazda bir o kadar güzeldir. Ama bazı burçlar var ki dünyayı yese doyamayacak niteliktedir. Bazıları ise parayı sevip harcamayanlardan. Biz bunlara toplum arasında var yemez diyoruz. Hem kendi yemiyor hem halkına yedirmiyor. Parayı çeken ama yemeyen bu burçlara sahip liderlerde burçlarının tüm özellikleri taşıyorlar. İşte dünyanın en cimri liderleri...

YENGEÇ BURCU: ANGELA MERKEL

merkel.jpg

Almanya'nın edeni şansölyesi olarak bilinen ve 16 yıl Almanya'nın gönlünde taht kuran Angela Merkel 17 Haziran doğumlu ve Yengeç burcuna sahip. Hassas bir yapıya sahip olan Merkel'in yüz ifadesi de genelde hüzünlüdür. 1990 yılından beri politika ile ilgilenen Merkel'in mal varlığı ise 2 milyon euro. Yani 32.442.478,50 TL. Buna rağmen Merkel, hala sıradan saç stili ve giyim tarzıyla mahallenin emeklisi gibi dolaşıyor. Peki kendine harcamayan Merkel bu parayı ne yapıyor? Hala Berlin'de bir apartmanın 4. dairesinde oturan Merkel, kendi alışverişini de kendi yapıyor. Merkel'in hiç çocuğu yoktur. Ve evinde hayvanda beslemektedir. Özellikle köpek fobisi olan Merkel'in bu fobisin sebebi Rusya Devlet Başkanı Vlademir Putin'den kaynaklanmaktadır.

KOVA BURCU: HOLLANDA BAŞBAKANI MART RUTTE

biisklet.jpg

14 Şubat doğumlu olan Mart Rutte'de 14 şubat doğumlu bir Kova burcu. Kovalar genelde parayı çok sever ama harcamaktan da bir o kadar nefret edenlerden. Yani var yemez diyebileceğimiz burçlardan biri. Hollanda Başbakanı Mart Rutte'de bu kervanda olanlardan. Yıllık maaşı 175 bin 548 euroyu bulan Rutte hala makam aracı olarak bisikleti kullanmaktadır. Refah seviyesinin en yük olduğu ülkelerden biri olan Hollanda'da bunu yapmak ne kadar mütevazılık bilemeyeceğiz. Halkın gelir oranı yüksek ve genelde herkesin altında son model arabası var. Bisikletle işe gitmek mütevazılık mı yoksa cimrilik mi orasını siz cevaplayın.

ASLAN BURCU: JAPONYA BAŞBAKANI FUMİO KİSHİDA

xo.jpg

Dünya piyasasının büyük bir kısmına sahip olan Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Xi Jinping'in Yıllık geliri 22 bin dolar. 15 Haziran'da doğan Xİ, tam bir ikizler burcu. Ucuz iş gücünün en fazla olduğu ülkelerden biri olan Çin'de devlet başkanları maaşları yüksek. İkizler burcu olan Xİ'de burcunun tüm özelliklerine sahip. Çift taraflı olan Xİ, çok kazanıp az yiyenlerden. Halkına da yedirmeyenler arasında. Komünizm ile yönetilen Çin'de halkın aldığı asgari ücret 5 bin. Ama teknoloji de dünya ülkeleri arasında il sırada yer alan Çin, dünyanın parasını kendi ülkesine çekiyor. Küresel servette bile ABD'yi geçen Çin'de hala refah seviyesi kötü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN