Bayram İkramiyesi Zammı İle Cepler Bayram Edecek! İşte Milyonları Sevindirecek 2022 Bayram İkramiyesi Tutarı

Bayram İkramiyesi Zammı İle Cepler Bayram Edecek! İşte Milyonları Sevindirecek 2022 Bayram İkramiyesi Tutarı

Milyonlarca Bayram ikramiyesi bekleyenlere müjdeli zam haberi geldi. Bu ikramiye zammından sadece emekliler değil dul, yetim, gazi ve şehit yakınları da yararlanacak. Bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bayram ikramiyesi kimlere verilecek? gibi sorular arananlar arasında. İşte 2022 bayram ikramiyesi zammına dair tüm detaylar..

Bayram ikramiyesi zammında sona gelindi. Emekliler başta olmak üzere yetim ve dul parası alanlar gibi çok sayıda kişi de bu zamdan yaralanacak. Kulislerde dolaşan bilgiye göre bayram ikramiyesi zammı ile emeklinin cebine toplam 3 bin lira girecek. Herkesin merak ettiği bayram ikramiye zammının tutarı belli olmaya başladı. Peki 2022 bayram ikramiyesi zammı ne kadar olacak? İşte tüm bilinmeyenler.

emekli.jpg

HÜKÜMETE YAKIN İSİMLER AÇIKLADI

Enflasyonla beraber hesaplanacağı söylenen bayram emekli ikramiyesi yavaş yavaş belli olmaya başladı. Her yıl Ramazan ve Kurban bayramında verilen ikramiye bu yıl yüksek bir orana çıkacağı iddia ediliyor. Fahiş fiyatlarla beraber hızla artan enflasyon emekli başta olmak üzere çok sayıda vatandaşın cebindeki parayı da eritti. Herkes bayram ikramiyesi tutarını merak ederken, hükümete yakın isimlerin aktardığı bilgiye göre 2022 yılında bayram ikramiyesi 1500 TL ila 1750 TL arasında olacağı bildirildi.

para.jpg

BAYRAM İKRAMİYESİ NETLEŞMEYE BAŞLADI

Milyonlarca ikramiye bekleyenlere ise ikramiye zammının ayrıntıları gelmeye başlandı. Geçen yıl 1100 TL'ye çıkan bayram ikramiyesinin bu yıl mayıs sonunda ödeneceği ön görülüyor. Geçen yıla oranla yüksek bir rakam olacağı ifade edilen bayram emekli ikramiyesinin 1500 lira ile 1750 olacağı aktarılan bilgiler arasında. Bundan dolayı 2 bayram emekli ikramiyesi alacak olanların cebine 3 bin ila 3500 lira arası para girecek

PEKİ EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ İÇİN NASIL BAŞVURU YAPILIR? KİMLER BAYRAM İKRAMİYESİ ALABİLİR?

2022 bayram ikramiye zammının netleşmeye başlamasıyla beraber bu ikramiyeyi kimlerin alacağı da en çok merak edilenler arasında. Bayram ikramiyesini sadece emekli olanlar değil SGK'dan dul-yetim aylığı, iş sırasında yaşadığı hastalıktan dolayı erken emeli olup malullük aylığı alanlar, sürekli iş göremezlik geliri alanlar, sürekli iş göremezlik geliri alırken vefat eden kişilerin hak sahipleri, yurtdışı çalışmaları nedeniyle Türkiye'den kısmi gelir ve aylık alan kişilere de alabilir. Bayram ikramiyesi almak içinse herhangi bir başvuruya gerek yoktur ve bayram ikramiyesinde kesinti yapılmamaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN