Farah Zeynep Abdullah'tan 40 Milyon Sorusuna 'Şeftalili' Cevap! İşte Farah'ın Sosyal Medyada Gündem Olan Paylaşımı

Farah Zeynep Abdullah'tan 40 Milyon Sorusuna 'Şeftalili' Cevap! İşte Farah'ın Sosyal Medyada Gündem Olan Paylaşımı

Geçtiğimiz günlerde Bergen filminde oyunculuğu ile kendinden söz ettiren Farah Zeynep Abdullah'ın başarısını gölgede bırakan bir haber ortaya atıldı. Fısıltı Gazetesi'nin haberine göre oyunculuğunun yanı sıra ortak yapımcısı da olduğu iddia edilen Farah Zeynep Abdullah, filmden dudak uçuklatan para kazandı. 'Farah Zeynep Abdullah 40 milyon kazandı' haberlerine Farah'tan dikkat çeken bir cevap geldi. İşte Farah Zeynep Abdullah'ın hakkında çıkan haberlere yönelik manidar cevabı.

Gerçek adıyla Belgin Sarılmışer olan arabeskin kraliçesi olarak anılan Bergen'in hayatı 4 Mart'ta beyaz perdeye taşınmıştı. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı Bergen filmi 1 haftada gişe rekoru kırarak şimdiye kadar 150 milyon hasılata ulaştı. Geçtiğimiz günlerde Fısıltı Gazetesi'nde çıkan habere göre filmin ortak yapımcısı olduğu söylenen Farah Zeynep Abdullah'ın da filmden 40 milyon lira kazandığı iddia edilmişti. Haberler hakkında sessizliğini bozan Abdullah, sosyal medya hesabından sert bir açıklamada bulundu. İşte Farah Zeynep Abdullah'ın manidar şeftalili paylaşımı.

zeynep.jpg

BERGEN FİLMİ BEYAZ PERDEYİ RESMEN AĞLATTI

Kadın cinayetine dikkat çeken Bergen filmi, arabeskin sağlam sesleri arasında olan Belgin Sarılmışer'in hayat hikayesi vizyona taşındı. Eski eşi Halis Serbest tarafından yüzüne önce kezzap atılan ve bir gözünü kaybeden Bergen'in daha sonra yine eski eş tarafında 7 kurşunla öldürülmesini konu edinen Bergen filmi izleyenleri derinden etkiledi. Çarpıcı senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla gişede rekor üstüne rekor kıran Bergen filmi, Müslüm Gürses'in hayatını konu edinen Müslüm Baba filmini de geçti.

bergen.jpg

SON DÖNEMLERİN EN ÇOK İZLENEN BİYOGRAFİ FİLMİ OLDU

Bergen filmi vizyona girdikten sonra 1 hafta da 718 bin 43 kere izlendi. Son dönemlerin en başarılı biyografi filmleri arasında yerini alan film şimdiye kadar 150 milyon hasılata ulaştı. İddialara göre filmini ortak yapımcısı olan Farah Zeynep Abdullah'ta bu hasılatın 40 milyonuna sahip oldu. İddialar hakkında sert bir açıklamada bulunan Abdullah, hasta olduğu için hakkında çıkan haberleri yeni gördüğünü ve haberi çıkaran kişi ya da kaynağın kim olduğunu merak ettiğini belirtti.

erdal.jpg

FARAH'TAN 'GERİZEKALI' ÇIKIŞI

Abdullah, iddiayı ortaya atan kişi hakkında 'Kaba ete oturdu' ifadesinde bulunarak açıklamanın sonuna manidar şeftali emojisi bıraktı. İşte Farah Zeynep Abdullah'ın o manidar paylaşımı...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN