Bu burçların gerçeklik bağı neredeyse yok... Hayal dünyasında yaşayıp en fazla kuran burçlar

Bu burçların gerçeklik bağı neredeyse yok... Hayal dünyasında yaşayıp en fazla kuran burçlar

Gerçeklikten uzak kendi hayal dünyasında yaşayan burçlar belli oldu. Hayal ile gerçeği ayırt edemeyen kendi kafasında kuran bu burçlar hayattan biraz uzak yaşıyor. Kendi canları yandığında hayal dünyalarına sığınarak umut bulan en kuruntulu burçları sizler için açıklıyoruz. İşte gerçeklikten uzak o burçlar…

Hemen hemen herkesin bir hayal dünyası vardır. İnsanların hedeflerine ilerleyebilmesi için hayalleri doğrultusunda planlar yapması gerekmektedir. Düşünüp hayal ettikten sonra bunu işleve dökenler hayatta başarıyı yakalamaktadır.Ancak öyle kişiler var ki sadece hayal dünyasında yaşayıp gerçeklikten tamamen uzak yaşam sürdürmektedir. Hayal dünyası zengin olan burçlar gerçeklikle bağ kurmakta zorlanıyor. Kendi hayal dünyasında yaşayan burçlar belli oldu.İşte gerçeklikten uzak o burçlar…

GERÇEKLİK BAĞI EN ZAYIF BURÇLAR

yen

YENGEÇ: Kafasında kurmak denildiğinde akla ilk gelen burç tabi ki de Yengeçler oluyor. Yengeç burçları o kadar çok düşünür ki olmayan bir olayı da olmuş gibi anlatabilir. Birliktelik içerisinde bulundukları kişileri çıkmaza sürüklemeyi çok seven Yengeç burçları aşırı duygusal olmaları nedeniyle yorucu olabilirler.

İkizler Burcu

İKİZLER: Çok farklı bir dünyada yaşayan İkizler burcu insanı dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneder. İkizler burcu insanları kendi düşüncesinden başka düşüncelere önem vermezler. Kendi fikirleri her zaman ön planda olan bu burç farklı düşünce tarzlarına da oldukça kapalıdır.

Yay Burcu

YAY: Yay burcu insanlarının kuruntulu ve alıngan tavırlar sergilemesi onları gerçeklikten fazlasıyla uzaklaştırır. Yayların öyle bir hayal dünyası var ki oradan çıkmak onlar için neredeyse imkânsızdır. Kurmak ve inşa etmek tamamen Yay burcuna özeldir. Hayal dünyasında yaşamaktan gerçek dünyaya kapalı olan bu burç biraz fazla sıkıntılı bir burç olarak görülür.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN