Bu burçtakilere kimse karşı koyamıyor! Zeka, karizma, cazibe o burçta...

Bu burçtakilere kimse karşı koyamıyor! Zeka, karizma, cazibe o burçta...

İkizler burcu insanını çekici kılan 5 özelliği Vanity Fair dergisinden Paola Sanchez tek tek açıkladı. Peki, ikizler burcunun özellikleri neler? İkizler burcunun iyi yönleri neler? İşte, ikizler burcu insanının özellikleri...

Yeryüzüne ulaşan kozmik ışınlar beynimizle iletişime geçiyor ve bu ışınlar, ruh halimizi ve davranışlarımızı olumlu yada olumsuz etkiliyor. Bu nedenle insan doğduğunda dünya, hangi burç sisteminin etkisinde ise, o yıldız takımının yaydığı kozmik dalgalara maruz kalıyor. Hatta yıldız etkileşimleri nedeniyle insan beyniyle etkileşime giren ışınlar çok yoğun olduğunda, bünyeye zarar verebiliyor.

BURÇLARIN İNSAN KARAKTERİ ÜZERİNDE ETKİSİ VAR MI?

Aynı burçtan olan kişilerin bir takım kişilik özelliklerinin ve karakterlerinin uyuşması, bu kişilerin yeni doğduklarında henüz korumasız olan kognitif beyin merkezlerinin aynı yıldız kümelerinden etkilenmesine bağlı. İnsanlar doğduklarında, beyin henüz tekâmüle ulaşmamıştır ve dış etkenlere karşı son derece duyarlı durumda. Bu nedenle beyinin prefrontal korteks bölgesindeki ve limbik merkezlerdeki davranışlarımızı düzenleyen hassas yapılar, doğumdan hemen sonra burç sistemlerinin etkisi altına giriyor.

Burç sistemlerinden en çok etkilenen beyin bölgesi, duygu ve düşüncelerimize şekil veren ve psikosomatik davranışlarımızı belirleyen prefrontal korteks. Prefrontal korteks, bütün sinir sistemi aktivitelerinden gelen bilgileri dikkatlice toplar, bütünleştirir, formülleştirir, uygular, denetler, değişiklikler yapar ve yargılar. Dolayısıyla düşünce oluşumundan başlayıp hareket organizasyonuna, sonrasında icraya geçen zincirde, önemli bir fonksiyona sahip.

Ağırlıklı olarak frontal ve prefrontal beyin korteksini etkileyen burç sistemleri, kişinin davranış disiplinine, olaylara karşı tutum ve tepkilerine, duygu durum yapısına ve genel itibariyle kişilik ve karakter özelliklerine damgasını vurur. Burçların bitiş ve başlangıç dönemlerinde doğan kişiler nispeten farklı sistemlerden etkilenmekte, böylece daha az spesifik burç özelliği taşıyan kişiler olabilir. Bu nedenle 'her bireyin mutlaka burcunun özelliklerini göstermelidir' diye bir kural söz konusu değil.

İKİZLER BURCU İNSANININ ÖZELLİKLERİ

Karizma ve iletişim becerileri

İlginç ve eğlenceli konuşmalar yapma beceriniz sizi her türlü sosyal ortamda istenen kişi yapar.

Çok yönlülük ve uyum

İkizler çok esnektir ve yeni deneyimlere açıktır, bu da onları başkaları için çok çekici kılar.

Zeka ve merak

Çevik ve meraklı zihinleri, onları derin sohbetleri gerçekten takdir edenler için karşı konulmaz kılar!

Cazibe ve espri anlayışı

İkizler, mükemmel sosyal becerileri sayesinde insanları güldürme ve her ortamı neşelendirme yeteneğine sahiptir.

Maceracı ruhu

Yeni şeyler denemeye istekli olmaları ve enerjileri, onları hayatı dolu dolu yaşamak isteyenler için çekici kılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN