Bu dizi ekranları tuz buz edecek! Dramın hası geliyor, Erkan Bektaş yeni dizisiyle reytingleri ağlatacak

Bu dizi ekranları tuz buz edecek! Dramın hası geliyor, Erkan Bektaş yeni dizisiyle reytingleri ağlatacak

Türkiye'nin sevilen dizilerinden biri olan "Bir Zamanlar Çukurova'' dizisinin Abdülkadir karakteri ile sert ve kötü bir adamı canlandıran Erkan Bektaş, 2023-2024 sezonu için iddialı bir yapım olan o dizi ile ekranlara geri dönüş yaptı. Bu dizi ekranları tuz buz edecek!

Türk televizyon tarihine damga vurmuş yapıtlardan biri olan "Bir Zamanlar Çukurova," izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunmanın yanı sıra, oyuncu kadrosuyla da büyük ilgi topladı. Atv ekranında 4 sezon yayınlanan Biz Zamanlar Çukurova dizisine Abdülkadir karakteri ile hayat veren Erkan Bektaş, şimdi ise yepyeni bir yapımla karşımıza çıktı.

2963022-1200x627.jpg

BU DİZİ EKRANLARI TUZ BUZ EDECEK! DRAMIN HASI GELİYOR, ERKAN BEKTAŞ YENİ DİZİSİYLE REYTİNGLERİ AĞLATACAK

4 Eylül Pazartesi günü Atv ekranlarında ilk bölümü yayınlanan 'Safir' dizisi izleyicilerin karşısına çıktı. Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği Safir dizinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı oturuyor.

safir-dizisi-nerede-cekiliyor-milyonlari-ekran-basina-kilitleyecek-i-5a764444.jpg

Atv ekranlarında başlayan Safir dizisi Nevşehir Kapadokya 'da çekiliyor. Başrollerini İlhan Şen, Burak Berkay Akgül, Özge Yağız, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş' ın paylaştığı Safir dizisi ekranları tuz buz edeceğe benziyor. İşte Safir 2. bölüm fragmanı...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN