Bu dizi herkesi ekran başına kilitleyecek! Başroldeki oyuncular izleyenlerin dünyasını değiştirecek! İşte FOX TV’den yeni dizi..

Bu dizi herkesi ekran başına kilitleyecek! Başroldeki oyuncular izleyenlerin dünyasını değiştirecek! İşte FOX TV’den yeni dizi..

Yakın zamanda FOX TV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan yeni bir dizi geliyor. Dizi kategorisinde oldukça başarılı olan kanal yeni bir başarıya daha imza atacak. Öyle ki bu dizi milyonları ekran başına kilitleyecek. İşte diziye ilişkin detaylar…

FOX TV’de yayınlanacak olan “Hudutsuz Sevda” dizisine ilişkin detaylar merak ediliyor. Etkili senaryosu ve başarılı oyuncuları ile izleyenleri ekran başında tutacak dizi Medyapım imzalı olarak karşımıza çıkacak. Yapımcılığını Fatih Aksoy ve Bahadır Özdener’in yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Öztürk oturuyor.

DİZİNİN OYUNCULARI DİKKAT ÇEKİCİ

Başrol erkek oyuncusu “Halil İbrahim” karakteri ile Deniz Can Aktaş olurken, kadın başrol ise “Zeynep” karakteri ile Miray Daner olacak. İkilinin aşk hikayesi merakla beklenirken şimdiden sağlam bir kimya oluşturdukları düşünülüyor.

hudutsuz.jpg

Dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler ise şu şekilde:

Zeynep’in babası Rızvan: Mesut Akusta

Zeynep’in annesi Rızvan’ın eşi Nedime: Asuman Dabak

Zeynep’in nişanlısı Levent: Özgür Emre Yıldırım

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN