Bu kez öyle bir yerine estetik yaptırdı ki... 25 kaç yaş küçük kocayla evlendi ne yapacağını şaşırdı!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan estetiğe doyamıyor! Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile evlendikten sonra neredeyse her yerini yaptıran Seda Sayan, bu sefer öyle bir yerini estetik yaptırdı ki görenlerin ağzı açık kaldı. 25 kaç yaş küçük kocayla evlendi ne yapacağını şaşırdı! İşte detaylar haberimizde...

Geçirdiği estetik operasyonları ile gündemden düşmeyen ünlü sunucu Seda Sayan, yeniden ameliyat masasına yattı. Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile dünyaevine girdikten sonra üst üste operasyonlar geçiren Seda Sayan, bu sefer öyle bir yerini estetik yaptır ki... 25 kaç yaş küçük kocayla evlendi ne yapacağını şaşırdı! Görenlerin ağzı açık kaldı.

gfgf-37.jpg

ÖYLE BİR YERİNE ESTETİK YAPTIRDI Kİ...

Yaptırdığı estetik operasyonları ile adından sıkça söz ettiren 60 yaşındaki sunucu Seda Sayan, tatili biter bitmez soluğu güzellik merkezinde aldı. Sayan, bu sefer de çizgilerinden kurtulmak için "Dekolte Canavarı" adı verilen işlemi yaptırdı.

b1.jpg

25 YAŞINDAKİ KOCA İSİ YAPTIRMADIĞI YERİ KALMADI!

Tekrardan ameliyat masasına yatan Seda Sayan, göğüs bölgesindeki kırışıklardan kurtulmak için "Dekolte Canavarı", yüzü için de "Altın Dokunuş" işlemini yaptırdı. O anları 3,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Sayan, "Ben yaptırdığım her şeyi yayınlarım, saklamıyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN