Bu kez yarışmacılar değil Acun delirdi! Sandalyeyi tuttuğu gibi fırlattı, Acun'un o halleri herkesi şok etti

Bu kez yarışmacıların değil, Acun'un beklenmedik bir şekilde davrandığı görüldü! Sandalyeyi tuttuğu gibi fırlatmasıyla, Acun'un ani tepkisi herkesi şaşırttı! Acun'un o halleri herkesi şok etti...

Survivor All Star'ın heyecan dolu 27. bölüm tanıtımında yaşananlar sosyal medyayı salladı. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın, yarışmacılara olan siniri ve tepkisi izleyicileri şaşırttı.

"SİZ NE İSTİYORSUNUZ?"

Tanıtımda, dokunulmazlık oyunu sonrası yaşanan tartışmaların ardından Acun Ilıcalı'nın konseyde öfkelenmesi büyük yankı uyandırdı. Ilıcalı'nın, "Siz ne istiyorsunuz?" şeklindeki bağırışı ve koltuğunu fırlatması izleyicilerin dikkatini çekti.

Acun Ilıcalı'nın bu çıkışıyla ilgili nedenler merak konusu olurken, sosyal medyada olay büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, Ilıcalı'nın bu ani tepkisine şaşkınlıklarını dile getirerek, "Adamı da çıldırttılar", "Acun'u hiç böyle görmemiştik", "Aa Acun ne yapıyorsun" gibi yorumlar yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir