Bu ofis resmindeki 6 gizli yumurtayı bulanlar rekor kırıyor! Yalnızca IQ'su 150'nin üstünde olanlar 50 saniyede buluyor!

Bu ofis resmindeki 6 gizli yumurtayı bulanlar rekor kırıyor! Yalnızca IQ'su 150'nin üstünde olanlar 50 saniyede buluyor!

Bu zeka oyununda 6 yumurtanın tümünü ne kadar çabuk tespit edebilirsiniz? İnsanların 6 yumurtayı da tespit etmesi ortalama 50 saniye sürüyor, daha hızlı yapabilir misiniz?

Kendinize meydan okumanın ve zihni aktif tutmanın harika bir yolu olduğu için insanlar zeka oyunlarına bayılır. Ancak, bazı zorlu meydan okumalar izleyicileri hüsrana uğratabilir.

İnsanları afallatan bu zorlu test, sizi olabildiğince hızlı bir şekilde görüntüdeki 6 yumurtayı bulmaya zorluyor ve çoğu kişi onları 5 saniye içinde göremiyor. Görüntü, yoğun bir ofis sahnesinin içine gizlenmiş yumurtalarla çevrimiçi baskı uzmanları tarafından bir araya getirildi. Resimdeki gizli yumurtaları bulabilir misin?

1-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YUMURTALARI BULABİLİR MİSİN?

Zeka oyununda gizlenmiş altı yumurtanın tümünü tespit etmek ortalama 50 saniye sürer, ancak onları daha hızlı bulup bulamayacağınıza bakın. Yukarıda tam görüntü var, 6 yumurtanın hepsini 50 saniyeden daha kısa sürede görebilen az sayıdaki kişiden biri misiniz?

En hevesli bulmaca çözücüler bile, hareketli ofis sahnesinin etrafındaki 6 yumurtayı bulmakta zorlandılar. Bu meydan okumayı deneyenlerin beşte biri, 50 kısa sürede tüm renkli yumurtaları görebildi. Gizli yumurtaları bulabilir misin?

GİZLİ YUMURTALARI BULDUN MU?

Bu yumurta büyüklüğündeki zor beyin jimnastiğini çözmek için biraz daha zamana ihtiyacınız varsa, aşağıdaki resim yumurtaların nerede saklandığını gösterdiği için hemen aşağı kaydırmayın. Sadece keskin gözlü olan insanların 50 saniyeden daha kısa sürede bulabildiğini unutmayın. Gizli yumurtaların nerede saklandığını gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu ofis resminde 6 yumurtanın nerede gizlendiğini 50 saniyeden daha kısa süre içinde bulabildiyseniz tebrikler. Şahin gibi gözleriniz var demektir. Ancak hala bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol edebilir. Gizli yumurtaların nerede saklandığını işaretledik.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN