Bu Optik İllüzyon Resmi En Sinir Bozucu Kişilik Özelliğini Açığa Çıkarıyor! İşte Karakter Özelliklerini Söyleyen Kişilik Testi

Bu Optik İllüzyon Resmi En Sinir Bozucu Kişilik Özelliğini Açığa Çıkarıyor! İşte Karakter Özelliklerini Söyleyen Kişilik Testi

Bu optik illüzyon resminde İlk önce ne görüyorsun? Bir adamın yüzü mü? yoksa kitap okuyan biri kişi mi? İşte cevabınız en sinir bozucu kişilik özelliğinizi ortaya çıkarıyor.

Yıllar boyunca sanatçılar, zihnimizi kandıran ve bizi görüntüye iki kez bakmaya zorlayan resimler ve görüntüler yaratmak için illüzyonların gücünü devreye soktular. Bu görüntüler gözlerimizi şımartırken, kişiliğimiz hakkında çok şey ortaya koyuyor.

KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİ AÇIĞA ÇIKARAN OPTİK İLLÜZYON

İşte en sinir bozucu kişilik özelliğinizi ortaya çıkaracak, akıllara durgunluk veren bir optik illüzyon. Yukarıdaki resme bakın. İlk ne görüyorsun? Bir adamın yüzü ya da kitap okuyan biri.

OPTİK İLLÜZYON RESMİNDE NE GÖRÜYORSUN?

kapak-001.jpg

BİR ADAMIN YÜZÜ

İlk baktığında bir erkeğin yüzünü fark edenler, sezgisel ve sosyal insanlardır. Bununla birlikte, açık sözlü dil becerileri, kötü yargılar yüzünden hayal kırıklığına uğrar. Bu insanlar, söylenmemesi daha iyi olan şeyler söylerler.

Bu nedenle, bir erkeğin yüzünü ilk görenlerdenseniz, yürekten konuşurken biraz dikkatli olmayı öğrenebilirsiniz. En önemlisi, ne zaman konuşacağınızı ve ne zaman konuşmayacağınızı öğrenebilirsiniz.

KİTAP OKUYAN BİR ADAM

Okuyan adamı ilk fark eden ikinci gruba aitseniz, hayal kurarsınız. Böyle insanlar düşüncelerine o kadar kapılırlar ki iyi bir dinleyici olamazlar.

Bu, insanların onlara dikkat etmediğinizi düşünerek size güvenmemelerinin birçok nedeninden biri olabilir.

OPTİK İLLÜZYON NEDİR?

Bir optik illüzyon, bir nesnenin veya çizimin veya beynin algılama biçimine meydan okuyan insanların zihin büken, derinden büyüleyici, şekil değiştiren bir görüntüsüdür.

Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok optik yanılsama türü vardır. Bu optik yanılsamalar, olayları nasıl algıladığınıza biraz ışık tuttukları için psikanaliz alanının da bir parçasıdır. Normal bir insan beyni, her açıdan farklı bir algı oluşturan şeylere veya görüntülere farklı bakabilir.

Böyle akıllıca bir örnek, bu resimde yer alan bir adamın yüzü ve kitap okuyan bir adam ile iki görüntünün birleştirilmesi gereken fotoğrafik hafıza testinde görülebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN