Bu optik illüzyon resminde bir çilek gizli! Sadece üstün zekalı insanlar 9 saniyede çileği bulabilir!

Bu optik illüzyon resminde bir çilek gizli! Sadece üstün zekalı insanlar 9 saniyede çileği bulabilir!

Bu optik illüzyon resminde, bir diskoda partiye gidenler arasında bir çilek saklanıyor. Sadece keskin gözlü bir kişi çileği 9 saniye veya daha kısa sürede görebilir. Şimdi bu optik illüzyon mücadelesini deneyerek gözlem becerilerinizi test edin.

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden görüntülerdir. Optik illüzyonlar üç türe ayrılır: gerçek, fizyolojik ve bilişsel.

Optik illüzyonların güzelliği, kullanıcının dikkatini kısa bir süre için çekmesidir, bu da beyniniz için egzersiz sağlar. Aynı zamanda illüzyonların düzenli olarak uygulanmasının, konsantrasyon ve gözlem becerilerinin artmasına neden olabileceği belirtilmiştir.

Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu kontrol etmek ister misiniz? O zaman, bu optik yanılsama testini şimdi deneyin.

1-014.jpg

RESMİN İÇİNDEKİ GİZLİ ÇİLEĞİ 9 SANİYEDE BULUN

Yukarıda paylaşılan görselde diskoda keyifli vakit geçiren insanları görebilir, harika pistlerde dans eden kadın ve erkeği görebilirsiniz.

Başlıktan da anlaşılacağı gibi, bu optik illüzyon testinin birincil amacı diskoda saklı bir çileği bulmaktır. Bu tür optik illüzyon meydan okumaları, gözlem becerilerinizi ve zekanızı teste tabi tutmanın harika bir yoludur. Bu, zekanızı test etmenin en basit yollarından biridir, bunu yapmanın daha karmaşık başka yolları da vardır.

IQ seviyenizi gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur.

ÇİLEĞİN NEREDE SAKLANDIĞINI GÖRDÜN MÜ?

Disko ortamında çilek bulma fikri beklenmeyen bir şeydir. Ama bir şekilde diskoya bir çilek düştü, belki de partide birinin yediği çilek olabilir. Çileği bulmak için 9 saniyen var.

Bu zorluğu süre sınırı içinde tamamlamak için tüm alanları tarayarak resmi dikkatlice inceleyin. Bu optik illüzyon mücadelesi, gözlem yeteneklerinizi ve detaylara dikkatinizi belirlemeyi amaçlamaktadır.

Henüz çileği fark ettin mi? Acele et, zaman bitiyor. Çilek bu görüntünün herhangi bir yerinde olabilir ve keskin gözlem becerisine sahip bir kişi çileği kolayca görebilir.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Size verilen sadece sürenin birkaç saniyesi kaldı. Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? İşte burada. Çilek görüntünün sağ tarafında değil.
Görüntüyü hızlıca bir kez tarayın ve şimdi farklı bir şey fark edip etmediğinize bakın. Çileği gördün mü?

Ve.. Süre doldu. Çözümü merak ediyor musun? O zaman okumaya devam et. Çözüme geçmeden önce, çileği fark eden kullanıcıları kocaman bir alkışlamak istiyoruz. İyi iş çıkardın. Aşağıdaki resme bir göz atın.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN