Bu testi sadece en zekiler yapabiliyor! Bu karedeki yılanı bul dünyanın en zekisi ol... Hazırsan başla!

Bu testi sadece en zekiler yapabiliyor! Bu karedeki yılanı bul dünyanın en zekisi ol... Hazırsan başla!

Son dönemde test bulmacaları sıklıkla karşımıza çıkmakta. Genelde kısa süren bu testler çoğu kişiye basit gelir ancak bu bulmaca testi beyninizi yakacak. Bu testi sadece en zekiler yapabiliyor! Bu karedeki saklanmış yılanı bul dünyanın en zekisi ol. Uzmanlar bu görseldeki yılan figürünü 9 saniyede bulanların IQ seviyelerinin 134'ün üstünde olduğu öne sürdü. Zekana güveniyorsan teste başla!

Günlük hayatımızda sıklıkla karşımıza çıkan optik ilüzyon testleri zihinlerimizi zorlamaya devam ediyor. Her türden paylaşılan bu testler zaman zaman can sıkabiliyor. Bizde sizler için zekanızın sınırlarınızı zorlayacak bir testle geldik. Bu testi sadece en zekiler yapabiliyor. Bu karedeki gizlenmiş yılanı bul dünyanın en zekisi ol. Uzmanlar yılanı 9 saniyede bulanların IQ seviyelerinin 134'ün üstünde olduğunu öne sürdü. Hazırsan başla!

Sosyal medyada paylaşılan bir optik illüzyon herkesin diline düştü. Zekanın sınırlarını zorlayan ve görsel hafızanın gelişmesine yardımcı olan bu optik illüzyon testinde tek yapmanız gereken gizlenmiş yılanı bulmak.

9 SANİYEDE GİZLENMİŞ YILANI BUL!

Uzmanlar 9 saniye içinde saklanmış yılanı bulan kişilerin IQ seviyelerinin 134'ün üstünde olduğunu öne sürdü. Çoğu kişi kendine güvense de yılanı bulmak oldukça zor. Bu nedenle zeka sınırlarını fazlaca zorlayabilen bu optik illüzyon resminin IQ seviyesini test edebildiği iddia ediliyor.

fggfgffgfggf.jpg

BULAMADIYSAN SINIRLARINI ZORLAMAYA ÇALIŞ

Zürafaların yoğunlukta olduğu bu optik illüzyon testinde, yılan figürü de zürafaların kılığına bürünmüş durumda. Bu nedenle yılanı zürafalardan ayırt etmek fazlaca zorlayıcı olabiliyor.

İŞTE TESTİN CEVABI

Halen gizlenmiş yılanı bulamadıysan üzülme. Uzmanlar bu testin zorlayıcı bir optik illüzyon olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda bu test IQ seviyesi ile ilgili fikir verebildiği iddia ediliyor. İşte optik illüzyon resmindeki, zürafaların arasında bulunan ve IQ seviyesi hakkında fikir verebilen o figürün yeri;

tttt-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN