Bu ünlüler aşkı dizi setinde buldu! Listede kimler yok ki: Bir dizi hayatlarını değiştirdi

Bu ünlüler aşkı dizi setinde buldu! Listede kimler yok ki: Bir dizi hayatlarını değiştirdi

Ülke olarak dizi izlemeyi çok seviyoruz ve bu diziler deki aşık çiftleri gerçek hayatta da aşık olarak görmek pek çoğumuzun hoşuna gidiyor. İşte diziler de yakıştırdığımız aşklarını gerçeğe dönüştüren o çiftleri sizler için derledik. İşte detaylar…

Televizyon başında dizi izlerken birbirine yakışan dizi çiftleri için fan kulüpleri kuruluyor ve dizilerdeki aşıklar için gerçek hayatta evlenmeleri için yakıştırıyoruz. İşte dizilerdi aşklarını ömür boyu sürdürmek için imza atan çiftler. Detaylar haberimizde…

DİZİ AŞKINDAN GERÇEK AŞKA! DİZİ SETİNDE TANIŞIP EVLENEN ÜNLÜLER

Birçoğumuzun televizyondaki dizileri seyrederken `Keşke gerçek hayatta da sevgili olsalar!' diye hayal kurduğumuz bazı dizi çiftleri vardır. İşte dizi setinde tanışıp aşklarını nikah masasına taşıyan ünlü çiftler.

FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT

Çalıkuşu dizisi setinde tanışan ve dizi devam ederken hem ekran aralarındaki uyumu ve çekimi görüp adlarına fan kulüpleri açılan ünlü çift daha ilk tanıştıkları andan itibaren birbirlerinden etkilendiler ve 2017 yılında bu aşkı nikah masasına taşıdılar. Şu an Karan ve kerem adlarında iki tane evlatları ile mutlu evliliklerini sürdürüyorlar.

dizi

PINAR ALTUĞ VE YAĞMUR ATACAN

Magazin tarihinin en bomba en ok konuşulan ve hala gündemde kalmayı başaran çifti Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan ilişkileri başladığı andan itibaren magazin gündeminden asla düşmedi. Bir dizi setinde başlayan aşklarını evlilikle taçlandıran çiftin su adında bir kız evlatları var.

dizi

BEGÜM ÖNER VE CEYHUN FERSOY

TRT 1’de yayınlanan seksenler isimli dizi setinde tanışan Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy çifti, Ceyhun Fersoy’un dizi devam ederken sette yaptığı evlilik teklifinden sonra aşklarını nikah masasına taşıdılar.

Ceyhun Fersoy’un ‘Onu gördüğümde sandalyeden düştüm' açıklamasını yaparak Begüm Öner’e olan aşkından bahsetmişti.

dizi

HATİCE ŞENDİL VE BURAK SAĞYAŞAR

2011 yılında Show TV’de yayınlanan Karadağlar dizi setinde tanışıp aşık olan Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar çifti 2015 yılında evlendiler. Evliliklerinden 2 yıl sonra 2017 yılında can adında bir oğulları olan çift mutlu evliliklerini gözler den uzak yaşıyorlar.

dizi

NESLİHAN ATAGÜL VE KADİR DOĞULU

Show TV’ de yayınlanan Fatih Harbiye dizisinin Neriman ve Macit’i olarak izleyici karşına çıkan Neslihan Atagül- Kadir Doğulu çifti daha dizi yayınlandığı ilk haftadan çok yakıştırılmışlardı. Çok kısa süre de bu dizi aşkı gerçeğe dönüşmüştü ve 2016 yılında da aşklarını nikah masasına taşıdılar. Neslihan Atagül -Kadir Doğulu çifti birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiriyorlar.

dizi

BERGÜZAR KOREL VE HALİT ERGENÇ

2006 yılında Kanal D’ de yayınlanan Binbir Gece dizisinde rol alan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, dizinin ikinci yılında Paris'e yaptıkları gezide arkadaşlığı aşka dönüştürdüler. Çiftin Ali, Han ve Leyla adında üç çocuğu var.

dizi

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN