Bu yöntemi kimse bilmiyor! Bu basit hile ile duşakabininizdeki kireçten kurtulun! Otellerin yöntemi ifşa oldu...

Bu yöntemi kimse bilmiyor! Bu basit hile ile duşakabininizdeki kireçten kurtulun! Otellerin yöntemi ifşa oldu...

Duşunuzu düzenli olarak temizliyor musunuz? Değilse, şimdi başlama zamanı! Temizlikle ilgili en sinir bozucu şey, yoğun temizliğin parlak bir sonuçla ödüllendirilmemesidir. Öyle ya da böyle, sabun veya diğer artıklar her zaman cam duş perdesinde kalır. Şans eseri, duş kapılarınızın hiç olmadığı kadar kısa sürede parlamasını sağlayacak basit bir numara var! Muhtemelen evde zaten çözüme sahipsiniz.

Isı ve nem, duş kapılarınızın parlak ve temiz olmasını hızla engelleyebilir. Sabun kalıntıları ve her duştan sonra kalan kireç tabakası nedeniyle buğulu bir görünüme sahip olabilirler. Neyse ki, bu kullanışlı hile ile bunu kolayca önleyebilirsiniz! Duş kapınızı tekrar parlak ve temiz hale getirmek için her şeyi denediniz mi? O halde haberimizi okumaya devam edin!

BU YÖNTEMİ KİMSE BİLMİYOR! BU BASİT HİLE İLE DUŞAKABİNİNİZDEKİ KİREÇTEN KURTULUN! OTELLERİN YÖNTEMİ İFŞA OLDU...

shutterstock-1842935869-scaled.jpg

Cam duş kapılarındaki tüm sabun ve kireç kalıntılarını temizlemenin ne kadar zor olduğunu muhtemelen biliyorsunuzdur. Neyse ki onlardan kurtulmanın çok kolay bir yolu var! Bu numara kesinlikle cam duş kapınızı daha önce hiç olmadığı kadar parlak hale getirecek! En iyi yanı da şu: muhtemelen çözüm zaten mutfak dolabınızdadır. Kendi mucize temizlik ürününüzü çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan biraz bulaşık deterjanı, parlatıcı ve sünger. Bu kombinasyonla sabun kalıntılarını ve kireci anında giderebilirsiniz! Nasıl çalıştığını merak mı ediyorsunuz?

NEYE İHTİYACINIZ VAR?

  • Su ile kova
  • Bulaşık sabunu
  • parlatıcı

UYGULANIŞI

Harekete geçme zamanı! Bir kovayı suyla doldurun ve ardından dört büyük damla bulaşık deterjanı ekleyin. Ardından biraz parlatıcı ekleyin ve ev yapımı temizlik ürününüz hazır! Karışımı bir süngerle uygulayın ve cam duş kapınızın kısa sürede tekrar parladığını göreceksiniz! Bunun çok kolay olduğunu ve fazla çaba harcamanıza gerek olmadığını göreceksiniz. Ekstra ipucu: Bu ev yapımı temizlik ürününü duş duvarlarınız için de mükemmel bir şekilde kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN