Bu yöntemi uygulayan pişman olmayacak! Anında 10 yaş gençleşebilirsiniz! İşte cildinizi gençleştirecek doğal püf noktaları…

Bu yöntemi uygulayan pişman olmayacak! Anında 10 yaş gençleşebilirsiniz! İşte cildinizi gençleştirecek doğal püf noktaları…

Yaş aldıkça cildinizin de kolajen üretimi azalmaktadır. Bu nedenle yüzdeki ince çizgiler daha belirgin bir hale gelirken rutininize ekleyeceğiniz ufak detaylar sizi olduğunuzdan daha genç bir görünüme kavuşturabilir. Doğal yağların mucizevi etkisinden yararlanabilirsiniz. İşte cildinizi gençleştirecek doğal püf noktaları…

Günlük olarak cilt bakımı yapmak cildin daha genç bir görünüme kavuşmasını sağlarken etkileyen bakım rutininizde yer vereceğiniz ufak detaylar daha büyük etkiler sağlayabilir. Bazı doğal yağların hücre yenileyici ve cilt onarıcı etkisinden yararlanabilirsiniz. Bu sayede kırışıklıklardan ve ince çizgilerin görünümünden kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz. İnce çizgileri ortadan kaldıran ve 10 yaş gençleştiren o yöntemleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte cildinizi gençleştirecek doğal püf noktaları…

AVOKADO YAĞININ MUCİZEVİ ETKİSİNDEN YARARLANIN


Her cildin ihtiyaç duyduğu nem çeşitli doğal ürünlerle karşılanabilmektedir. Cildi nemlendiren ve harika etkiler yaratan avokado yağı erken yaşlanmanın da önüne geçiyor. Avokado yağının içerisinde bulunan etken maddeler sayesinde yüzünüzde oluşan kırışıklıkları azaltabilirsiniz. Cilt hücrelerini yenileyen ve tazeleyen avokado yağı olduğunuzdan daha genç bir görünüm elde etmenizi sağlamaktadır. Avokado yağı uygulama yöntemleri şu şekildedir:

avokado-yagi.jpg

Cildinizi iyice temizledikten sonra ince bir tabaka şeklinde avokado yağını cildinize sürebilirsiniz. Bu yöntemi her gün uygulayarak istediğiniz sonuca kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Cildinde akne sivilce ya da siyah nokta sorunu olan kişiler bu yöntemi uygulamadan önce mutlaka doktoruna danışmalı.



TATLI BADEM YAĞIYLA DAHA GENÇ BİR GÖRÜNÜM

Tatlı badem yağının içerisinde bulunan K ve E vitaminleri cildi beslerken daha genç bir görünüm elde etmenizi sağlamaktadır. Özellikle ciltte oluşan sarkmaları toparlayan tatlı badem yağı botoks etkisi yaratarak cildi gençleştirir. Gözaltında oluşan koyu halkalar ve torbaları da tedavi etmek için kullanılan tatlı badem yağı yaşlanma belirtilerini de ortadan kaldırıyor. Tatlı badem yağı uygulama yöntemleri şu şekildedir:

tatli-badem-yagi.jpg
Cildinizi iyice temizledikten sonra Tatlı badem yağını elinizle bir miktar ısıtmanız gerekmektedir. Daha sonra yüzünüzde kırışıklık olan bölgelere masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Bu yöntemi haftada iki kez tekrarlayabilirsiniz. Cildinde akne sivilce ya da siyah nokta sorunu olan kişiler bu yöntemi uygulamadan önce mutlaka doktoruna danışmalı.

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI İLE 10 YAŞ GENÇLEŞ


Üzüm çekirdeği yağının içerisinde bulunan antioksidan ve omega yağ asitleri zengin bir içerik sunuyor. Birçok kozmetik ürünün içerisinde bulunan üzüm çekirdeği yağı yaşlanma karşıtı bakım ürünlerinin vazgeçilmez ana maddesidir. Ciddi oluşan renk eşitsizliklerini üzüm çekirdeği yağı ile kolay bir şekilde önleyebilirsiniz. Sivilce oluşumu nedeniyle yüzde oluşan lekeler içinde kullanım sağlayabilirsiniz.

uzum-cekirdegi-yagi.jpg


Üzüm çekirdeği yağı aynı zamanda cilde sıkılaşmasına da yardımcı olmaktadır. Kırışıklıkları açarak yeni kırışıklıkların oluşmasını önleyen bu yağ antioksidan maddeleri ile cildi sıkılaştırarak yaşlanmayı geciktirir. Üzüm çekirdeği yağı uygulama yöntemleri şu şekildedir:

Üzüm çekirdeği yağını avuç içerisine bir miktar dökerek hafifçe ısıtarak cildinize uygulayabilirsiniz. Bu yöntemi uygulamadan önce cildinizin temiz olduğundan emin olunuz. Üzüm çekirdeği yağını nemlendirici maske olarak da uygulayabilirsiniz. Cildinde akne sivilce ya da siyah nokta sorunu olan kişiler bu yöntemi uygulamadan önce mutlaka doktoruna danışmalı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN