Bu yöntemle ayakkabılarınız bir daha su geçirmeyecek! Tek malzemeyle ayakkabınızı su geçirmez hale getirin

Bu yöntemle ayakkabılarınız bir daha su geçirmeyecek! Tek malzemeyle ayakkabınızı su geçirmez hale getirin

Yağmurlu havaların en büyük sorunu olan su geçiren ayakkabıların çözümü bulundu! Bir malzeme dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok! Bu yöntemle ayakkabılarınız bir daha su geçirmeyecek! Peki ayakkabıların su geçirmemesi için ne yapmalı? İşte o yöntem...

Yağmurlu hava geldiğinde, sıkça karşılaşılan sorunlardan biri de botların su geçirmesi. Ancak ayakkabılarınızı su geçirmez hale getirmenin basit ve etkili bir yolu var.

AYAKKABILARIN SU GEÇİRMEMESİ İÇİN NE YAPMALI?

Yağmurlu günlerde ayaklarınızın kuru kalması artık çok daha kolay. Sadece bir mum ve bir fön makinesi kullanarak botlarınızı su geçirmez hale getirebilirsiniz.

UYGULAMA YÖNTEMİ

Bir adet mum alın.

Mumu botunuzun yüzeyine sürün, özellikle dikiş yerlerine dikkat edin.

Fön makinesini sıcak ayara getirin ve ayakkabıyı 10 dakika boyunca ısıya tutun.

Bu işlem, mumun botun yüzeyine nüfuz etmesini sağlayarak su geçirmezlik özelliği kazanmasına yardımcı olacak.

Bu basit yöntemle, yağışlı havalarda artık endişe etmeden dışarı çıkabilirsiniz. Ayakkabılarınız su geçirmez olduğu için ayaklarınız her daim kuru kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN