Bu yöntemle telefonunuzun ekranındaki çiziklerden kurtulun! Üstelik dolabınızdaki bu ürün ile...

Bu yöntemle telefonunuzun ekranındaki çiziklerden kurtulun! Üstelik dolabınızdaki bu ürün ile...

Cep telefonlarımız hayatımızın bir parçası haline geldi. Onlarsız hareket edemez olduk. Çoğu zaman birçok kişi telefonların ekranındaki çiziklere maruz kalmıştır. Peki telefonların ekranlarındaki çiziklerden nasıl kurtulabiliriz?

Anahtarlarınızı ve telefonunuzu aynı cebinizde bırakırsanız, ekranınızın çizilme olasılığı oldukça yüksektir. Dünyanın sonu gibi gelse de, öyle olmak zorunda değil. Bu çiziklerden kurtulmanın aslında oldukça kolay olduğunu biliyor muydunuz? Ve sihirli bileşen, zaten evinizde banyoda bulunan bir şeydir!

TELEFONUNUZUN EKRANINDAKİ ÇİZİKLER

Pekala, gerçekçi olalım, ekranınız buradaki resimdeki gibi görünüyorsa, onu kurtarmak için yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Bir profesyonelin sizin için yeni bir ekran takmasını sağlayabilirsiniz. Ancak, tüyomuz çiziklerden kurtulmanıza yardımcı olacak. Ekranınız gayet iyi çalışıyor ancak bu çizikleri görmezden gelemezsiniz. Telefonunuzu kaydırırken onları hissedebilir ve her zaman görebilirsiniz. Bu şık numara, sonunda onlardan kurtulmanıza yardımcı olacak.

5c8bd3fc45d2a09c94359f9a.webp

İŞTE YAPMANIZ GEREKENLER

Aslında oldukça basit. Şunlara ihtiyacınız olacak: telefonunuz, bir kulak çöpü ve bir tüp basit beyaz diş macunu. Hepimizin sahip olduğu gibi basit beyaz diş macunu. Öncelikle ekranda toz veya başka bir pislik olmadığından emin olun çünkü sonunda daha fazla çizik yapmak istemezsiniz. Sonra telefonunuzun ekranına biraz diş macunu koyun ve çiziğe cömertçe sürün. Ardından kulak çöpü ile çiziğin üzerinde ve çevresinde küçük dairesel hareketler yapın. Çizik çok derin değilse, hemen kaybolduğunu göreceksiniz. Kalan diş macununu nemli bir bezle dikkatlice silin ve işte süper sonuca ulaştınız.

NASIL ÇALIŞIR?

Aslında bu durumda diş macununun işe yaraması biraz mantıklı. Beyaz malzemenin arkasındaki tüm fikir, cilalama etkisi vermektir. Dişlerinizdeki plakla savaşmada ve dişlerinizin rengini eşitlemede ve bunun gibi çizikleri cilalamada iyidir. Ekranınıza çok fazla diş macunu sürmediğinizden emin olun çünkü bu durumda ekranınızda çizik yerine bulanık noktalar oluşabilir. Bu, yine de bir telefon tamirhanesine gitmek zorunda kalacağınız anlamına gelir. Bu sefer bir çizik için değil, o donuk noktalar ve belli belirsiz diş macunu gibi kokan bir telefon için olması dışında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN