Bu Yöntemler Sayesinde Gözleriniz Çok Çekici Görünecek! İşte Çekici Bakışlar İçin İpuçları

Bu Yöntemler Sayesinde Gözleriniz Çok Çekici Görünecek! İşte Çekici Bakışlar İçin İpuçları

Gözlerinizin daha çekici olmasını istiyorsanız sizlere vereceğimiz ipuçları ve bir kaç yöntem ile bunu başarabilirsiniz. Gözlerinizle her kesin gözü üzerinizde olacağından sonra derece eminiz. Gözler ve onların yansıttığı bakışlar yüzünüzün güzelliğine ayrı bir anlam katacak. Peki gözlerini çok daha çekici yapmanın yöntemleri neler? Detaylı olarak açıklıyoruz.

Günümüzde gözlerimizi çok fazla yoran, ışıklar, cep telefonu, bilgisar ve televziyon gibi bir çok etkene karşı gözlerimizin sağlığını düşünmemiz gerekiyor. Peki bu nasıl olacak? Bunlarla mücadele etmenin en önemli yollarından birisi gözlerimizi sürekli olarak dinlendirmek ve bazı egzersizler yaparak göz sağlığımızı koruyabiliriz.

İlk olarak elinizin avuç içleri yardımıyla gözlerinizi kapatarak göz kapaklarınız kapalı olacak şekilde bir süre karanlıkta tutarak gözlerinizin dinlenmesini sağlayın. ve bu egzersizi sık sık uygulayın.

GÖZ MAKYAJI YÖNTEMLERİ

Gözlerimize makya yaparken dikkat etmekte fayda var. Çünkü gözlerimiz en hassas bölgelerimizden birisidir ve kullandığımız makyaj malzemeleri vb. kaliteli olmasına önem gösterin. Bu adımı geçtikten sonra güzel bir makyaj ile gözlerinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız renklerin uyumuna çok dikkat etmelisiniz.

kapak.jpg

AŞIRI IŞILTI GÖZLER

Organizsayon veya eğlence mekanlarında en çok karşılacağınız göz makyajlarından biriside son zamanlarda oldukça popüler olan daha parlak ve dikkat çekici gözler oluyor. Fazla sim ile beraber ışıltılı olarak kaplanmış gözler sizi bulunduğunuz ortamda en dikkat çekici bir duruma getirir. Kısacası simli ve parlak farları göz kapağı çevresine sürerek çok basit bir yöntem olarak en çekici siz olacaksınız.

YARIM AY'I DENEYİN

Son zamanların en popüler ve bilindik modellerinden olan yarım ay şeklinde yapılan göz makyajı size ayrı bir hava katarak modern bir görünüm sağlayacak. Yapılışıda oldukça kolay bu tarz ile öne çıkan siz olacaksınız.

haber-ici2-003.jpg

İDDİALI KEDİ GÖZÜ

Kedi gözü modeli biraz iddialı görünebilir ve yapılışıda size zor gelebilir. Ancak korkmanıza gerek yok bir kaç denem sonucunda oldukça iyi sonuçlara erişeceksiniz. Kedi gözü makyajını uygularken en önemli nokta çektiğiniz çizgilerin eşit bir şekilde olmasını dikkat etmeniz gerekiyor. Başardıktan sonra aynada kendinize bakarak mükemmel ve dikkat çekici gözlerin sizin olduğunu göreceksiniz.

UZUN VE HACİMLİ KİRPİKLER

Göz makyajınızın yanı sıra uzun ve gösterişli kirpikler olabilir. Kirpikleriniz ne kadar hacimli olursa gözlerini bir o kadar ön plana çıkacaktır. Unutmayın gözleriniz asla rimel olmadan tamamlayamazsınız.

HAYAT KURTARICI GÖLGELİ GÖZLER

Günlük hayatınızda ve davetleriniz en sık tercih edilen makyajlardan olan gölgeli gözler çoğu zaman hayatınızı kurtarabilir. Kapatıcınızı uyguladıktan sonra seçtğiniz açık renk tonlarında ki farı gözlerinize sürün ve en çekici siz olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN