Bugün işleri tersine çevirme zamanı! Koç, boğa, ikizler, terazi, kova, yay ve balıklar... İşte 13 Şubat 2024 günlük burç yorum

Bugün işleri tersine çevirme zamanı! Koç, boğa, ikizler, terazi, kova, yay ve balıklar... İşte 13 Şubat 2024 günlük burç yorum

Hayatınızdaki, muhtemelen iş yerinizdeki biri, sizin hakkınızda gerçek hislerini saklıyor olabilir. Hissettiği kızgınlığı veya hoşnutsuzluğu size gösterirse bunun kendi aleyhine işleyeceğinden korkuyor olabilir. Sakladıklarına rağmen, orada bir gerilim olduğunu ve tam olarak kabul edilmediğinizi hissedebilirsiniz. Bu garip görünebilir ama cesur olmanız gerekecek, ancak bu sorunu açığa çıkarmanın bir yolunu bulmalısınız.

13 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Gününüzün akışı inanılmaz derecede sorunsuz olabilir, en azından zorlu bir insanla yüz yüze gelene kadar. Bu kişi bir aile üyesi ya da hayatınıza yabancı olmayan başka biri olabilir ve bu yüzden bu kişiyle tartışmaya alışkınsınız. Ancak, bugün bu kişiyle farklı bir şekilde ilişki kurmayı denerseniz, bunun her zamanki yaklaşımınızdan çok daha iyi sonuç vereceğini görebilirsiniz. Eğer bu kişi zorba gibi davranıyorsa, siz de ona zorbalıkla karşılık vermeyin. Bu doğal, ani bir tepki olabilir, ancak sadece daha fazla zorbalık getirir. Bunun yerine, karşınızdaki kişiye empatiyle yaklaşın ve çok daha iyi bir tepki almayı bekleyin.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir pazarlıkta, birinin zayıf yönünü bulabilir ve istediğinizi elde etmek için bu zayıflığı kaldıraca dönüştürebilirsiniz. Bunu yaparken karşınızdakini aşağılar ve daha savunmasız hale getirirsiniz. Ancak mevcut pazarlıkta daha iyi bir yol olabilir. Eğer karşınızdaki kişinin zayıf yönünü görebiliyorsanız, onun daha güçlü olmasına yardımcı olmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Bu o kişi için gerçek ve olumlu bir dönüşüm olacaktır. Eğer bunu yapabilirseniz, sizin için de oldukça iyi olacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Hayatınızdaki, muhtemelen iş yerinizdeki biri, sizin hakkınızda gerçek hislerini saklıyor olabilir. Hissettiği kızgınlığı veya hoşnutsuzluğu size gösterirse bunun kendi aleyhine işleyeceğinden korkuyor olabilir. Sakladıklarına rağmen, orada bir gerilim olduğunu ve tam olarak kabul edilmediğinizi hissedebilirsiniz. Bu garip görünebilir ama cesur olmanız gerekecek, ancak bu sorunu açığa çıkarmanın bir yolunu bulmalısınız. Bunu yaptıktan sonra, konuyu yumuşak bir şekilde ele alırsanız, işleri tersine çevirebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Uzun zamandır yapmak istediğiniz bir şeye kendinizi çok fazla vermediniz. Bu sizin büyük bir hayalinizdi, ancak ilk çabalarınız pek de iyi sonuçlanmadı. Bir şekilde bu hayaliniz yeniden canlanıyor. Ancak bu hayale geri dönmek için bahaneler üretiyor olabilirsiniz. Belki de hayattan bunaldığınızı ve yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Ancak bir kez daha içine dalarsanız, dalmanın en zor kısım olacağını göreceksiniz. Bu durum için yeni bir aciliyet söz konusu ve şu anda bunu kuşatan çok olumlu bir enerji var. Bu sizi uyandıracak ve muhteşem bir ikinci solukla dolduracak.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün derin nefes alabilmek, biraz dinlenmek için vakit ayırın. Görkemli bir aslan gibi gerinmek için birkaç dakikanızı ayırın. Kendinize bir külah dondurma ya da başka bir ikramda bulunun. Başka bir deyişle, dünyada hiçbir şeyi umursamayan bir çocuk gibi olun. Buna ihtiyacınız var. Özellikle de şu anda. Verimsiz ve hatta sorumsuzca görünebilir ama öyle değil. Aldığınız her nefes ve içinize çektiğiniz her dinginlik anı ile kendinizi güçlendiriyorsunuz. Aynı zamanda en büyük potansiyelinizden de yararlanıyorsunuz çünkü kendinize kaygılardan kurtulma fırsatı veriyorsunuz. Şimdi yenilenmeye ihtiyacınız var ve bunu bulmaya başlamanın yolu da bu.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut girişiminizde başarılı olabileceğinize hiç şüphe yok. Yaptığınız şeyin size kazandıracağını görebiliyorsunuz. Bununla birlikte, yapmak istediğiniz başka şeyler de var, ancak şu anda yaptığınız işten feragat etmeden bunlara başlayamazsınız. Dolayısıyla, asıl soru şu anki uğraşınızın size bir kazanç getirip getirmeyeceği değil, zaman ayırmaya değip değmeyeceğidir. Gerçekten yapmak istediğiniz şeyi feda ederseniz, elde ettiğiniz kazanımlar sizi mutlu etmeyebilir. Bugün bunu düşünün, sonra ne yapacağınızı anlayacaksınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birine çamaşır deterjanı satmak zor bir şey değildir. Süpermarket rafları her tür deterjanla doludur çünkü herkes çamaşırını yıkar. Ancak birine belirli bir markayı veya çeşidi satmak, özellikle de diğer markalardan daha pahalıysa, daha zor bir şey olabilir. Neden daha fazla ödemeleri gerekiyor? Neden belirli bir marka ya da çeşit? Sunmak üzere olduğunuz veya başka bir şekilde geliştirdiğiniz fikirle ilgili olarak da bu şekilde düşünmeniz gerekir. Fikrinizin hangi özel yönü hedef kitlenize hitap edecek?

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün finansal bir konuda biriyle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Bu bir borç veya büyük bir şeyin satın alınmasıyla ilgili olabilir. Birinin size geri ödeme yapmaması ya da sizin birine geri ödeme yapmakta zorlanmanız gibi bir durum söz konusu olabileceği gibi, almanız gerektiğini düşünmediğiniz pahalı bir şeyi satın almak zorunda kalmanız da söz konusu olabilir. Her iki durumda da, mantıklı bir yaklaşım her zaman olduğu gibi sizi doğru yöne götürecektir. Yine de bu konuda aşırı öfkelenirseniz, yapmanız gereken şeyi yapmanıza engeller yaratabilirsiniz ki bu da hayal kırıklığı üzerine hayal kırıklığı eklemekten başka bir işe yaramaz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Arada bir birinden biraz "uzaklaşmaya" ihtiyaç duymanız, onu hayatınızda istemediğiniz anlamına gelmez, değil mi? Hepimizin ara sıra bir molaya ihtiyacı vardır çünkü yalnız geçirilen zaman, sağlıklı bir özdüşünümle birleştiğinde çok iyileştirici ve sağaltıcı olabilir. Birini seviyor olsanız bile, kendi sorunlarınızla uğraşırken onun sizi biraz çıldırtan yönleri olabilir. Bugün bunu hatırlayın. Birisi sizden biraz uzaklaşmak istiyor olabilir, ancak bu kötü bir şey olmayabilir. Hatta aranızdaki bağın gelişmesine bile yardımcı olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Kendinizi aile hayatınızdaki biriyle çatışma rotasında bulmuş olabilirsiniz. Kalplerinizdeki öfkeyle ve belki de haklı çıkma ihtiyacı ya da isteğiyle birbirinize yöneliyorsunuz. Birine nasıl incindiğinizi bildirmek için bir şey söylemek ve belki de karşılığında onu aynı şekilde incitmek istiyorsunuz. Yine de bu yönde ilerlemeye devam etmek zorunda değilsiniz. Karşı karşıya gelmek zorunda değilsiniz. Bu zaten işleri daha iyi hale getirmeyecektir. Huzuru amaç haline getirin. Bu karşılaşmanın önüne geçin ve bunun yerine, sizi hangi yöne götürürse götürsün, iyileşme yoluna girin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Tanıdığınız birinin parlak bir fikrinize nasıl tepki vereceğinden çok emin olabilirsiniz, ancak bu gerçekleşmeyebilir. O kişinin yeni bir girişimde bulunmak için sizinle birlikte hareket etmek isteyeceğini düşünmüş olabilirsiniz ama durum pek de öyle görünmüyor. Bu kişiyi tanıdığınız için, tepkilerini tamamen yanlış tahmin ettiğinizi öğrenmek muhtemelen sürpriz olacaktır. Ancak, bu iş henüz bitmedi. Onunla ilişki kurmanın başka bir yolunu bulmanız gerekebilir. Fikrinizin en çok hangi yönlerinin dikkat çekeceğini bulmanız ve fikrinizin bu yönünü öne çıkarmanız gerekebilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Şu anda içinizde büyük bir kin besliyor olabilirsiniz. Bir açıdan bu size tatmin veriyor olabilir. Ancak başka bir açıdan yıkıcıdır çünkü sizi önemsediğiniz, sizin için iyi olan birinden uzak tutuyor. Asıl sorun, tuttuğunuz kinin diğer kişiyle ilgili bile olmaması, kendinizde sevmediğiniz bir şeyle ilgili olması olabilir. Bunu basitçe başka birine atfediyor olabilirsiniz. Bunu fark ettiğinizde, kendinizi anlamaya ve iyileştirmeye başlayabilir ve ardından kendinizi bu kinden kurtarabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN