Bugün Kara Bulutlar Üzerinize Çökebilir! Yıldızlar O Burçları Uyardı: Karar Verirken Acele Etmeyin...

Bugün Kara Bulutlar Üzerinize Çökebilir! Yıldızlar O Burçları Uyardı: Karar Verirken Acele Etmeyin...

11 Ağustos 2022: Bugün sizi nelerin beklediğini merak ediyor musunuz? Herhangi bir işe başlamadan önce plan yapmak akıllıca kabul edilir. Bizi neyin beklediği hakkında bir fikre sahip olmak her zaman yardımcı olur. Güne başlamadan önce tüm zodyak işaretleri için astrolojik tahminlere göz atın...

11 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu perşembe özgüveniniz azalıyor çünkü başkalarının başarılarıyla ilgilenme eğiliminde olacak ve onlar gibi olamayacağınızı düşüneceksiniz.

Böyle düşünmek yanlış olsa da görünüşe göre aslında beklediğinizden daha kolay bir şekilde kendi kuruntularınızı çürüteceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yaşam ilkelerinizin en güçlü savunucusu olacaksınız ve hatta partnerinizin bir süredir devam ettiği bir alışkanlığını değiştirmesini bile sağlayacaksınız.

Bu zaferi hak ettiniz ve gelecekte benzer durumlarda kendinize çok daha fazla güveneceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu perşembe günü iş sırasında çok fazla mola vermek, işteki tüm zihinsel enerjinizi tüketmenizi engelleyecek.

Olumlu düşünmek de size yardımcı olacaktır. Diğer yandan, sizin için önemli olan şeye gerçekten odaklanmayı başaramıyorsunuz. Bugünün iyi tarafına gelirsek, sporda çok iyi görünüyorsunuz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim, tamamen partnerinizin sizi ne kadar etkilediği ve hayata onun bakış açısıyla ne kadar baktığınıza göre şekillenecek.

Gelenekten kopmaya heveslisiniz ve aileniz için bazı sert sözler söyleyebilirsiniz ama iş partnerinizle ilgilenmeye gelince, bir şeylerin yanlış gittiğine dair fikirlerinizi ifade edemezsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün olacakların çoğunu küçümseyici bir gülümsemeyle karşılayacaksınız çünkü ya diğerlerinden daha fazla bilginiz var ya da zaten benzer bir şey yaşamıştınız ve olanların sonucunda gerçekten iyi bir şey beklemiyorsunuz.

Yine de önemli kişilerin önünde kibirli görünmemeye çalışın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün size tavsiyemiz, ne kadar küçük olursa olsun, bugün vereceğiniz herhangi bir kararda acele etmemenizdir.

Bir düşünün, bir yürüyüşe çıkın, fikrinizi değiştirin, yapmak istediğinize karar verdiğiniz şeyle mutlu ve huzurlu olacağınızdan emin olmak için her şeyi yapın. Bazı Başakların kendilerini daha pozitif olmak için eğitmeleri gerekecek.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim, sizi kendi güçlerinize çok güvenmenizi ve yeni bir şeyle mücadele etme isteğini artırmanızı sağlayacak.

Bazı Teraziler, aile içinde önemli bir etkinlik planlamak isteyecekler, ancak karar vermeleri biraz zaman alacak.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün çok dürüstsünüz ama bu kolay bir gün geçireceğiniz anlamına gelmiyor. Aksine, sabahın erken saatlerinde işlerin gerçekte nasıl olduğunu gösterme biçiminize gelen tepkiler, sizi biraz kendinizi soyutlamaya yöneltebilir.

Açık sözlülüğünüzü azaltıp azaltmama kararı size kalmış.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Kariyer hedefleriniz, dikkatiniz oldukça dağıldığından iş yerinde yaptığınız şeylerle gerçekten uyuşmayacak.

Bir amacınız var ama sizi tamamen farklı bir sonuca götürebilecek işler yapıyorsunuz. Neyse ki, harika bir uzmanın yardımından yararlanacaksınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün, biraz ara vermek ve kendi hayatı hakkında düşünmek isteyen herkesin bazı ilginç fikirler üretebileceği bir gün.

Hem ilgi odağı olmak hem de tanınmak ama aynı zamanda ihtiyaç duyduğunuzda yalnız çalışma avantajına sahip olmak istiyorsunuz ama bunlar bir araya gelmesi zor çok farklı iki talep.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim, tamamen arkadaşlarınızın etrafında boşa harcadığınız zihinsel enerjiyle ilgili. Belki onlar hakkında normalden daha eleştirel düşünüyorsunuz çünkü işinize odaklanmaya çalışıyorsunuz ve onlar sizi her türlü yoldan çıkarıcı şeyle kandırmaya çalışıyor.

Stresiniz artacak ve akşam kendinizi biraz arada kalmış bulabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)
Şu anki eğilim tamamen güvenlik ve ailenizi bir arada tutmakla ilgili. Bu yüzden arkadaşlarınız için pek eğlenceli bir kişi olmayacaksınız.

Ayrıca bu eğiliminizin sebeplerini anlaşılır hale getirme ihtiyacı hissediyorsunuz. Bu nedenle muhtemelen bugünün bir kısmını herkesin sizi nasıl anlayacağını düşünmekle geçireceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN