Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman 'Dünya Güzelleri Masada' programıyla geri dönüyor

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman 'Dünya Güzelleri Masada' programıyla geri dönüyor

Banu Alkan, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy’un 6 yıl önce Show TV’de yayınlanan 'Dünya Güzellerim' programı, yeni formatıyla geri dönüyor. Çekimleri kısa süre içerisinde başlayacak olan programda magazin ve güncel olaylar 3 ünlü ismin yorumlarıyla ekranlara gelecek.

Bloom Medya, "Dünya Güzelleri Masada" adlı program için Banu Alkan, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy’u aynı masada buluşturacak. Programın Youtube'da yayınlanması bekleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman 'Dünya Güzelleri Masada' adlı sohbet programında magazin ve güncel olayları kendi bakış açılarının üzerinden değerlendirecek. Programın çekimleri kısa süre içinde başlayacak.

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman 2017 yılında Bloom Medya imzalı 'Dünya Güzellerim' isimli gezi ve eğlence programında buluştu. Üç isim, 45 gün boyunca Hindistan, Nepal ve Vietnam’a giderek farklı ülkelerin kültürlerini deneyimledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN