Bülent Ersoy'dan çarpıcı gelen itiraf! Ünlü sanatçıdan helallik istedi ve öyle bir açıklama yaptı ki...

Bülent Ersoy'dan çarpıcı gelen itiraf! Ünlü sanatçıdan helallik istedi ve öyle bir açıklama yaptı ki...

Magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane ismi 'Diva' lakaplı Bülent Ersoy hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane ismi 'Diva' lakaplı Bülent Ersoy hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Verdiği ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle “Felaket Tellalı” lakabı ile tanınan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Haberes Dergisi’nin 30’uncu sayısına kapak oldu. Derginin yazarı Cem Aksu’nun sorularını yanıtlayan Akay, Türk musikisinin geldiği durumu değerlendirirken, Türk sanat müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Onur Akay kimdir, kaç yaşında, nereli? Onur Akay iddialarıyla gündem oldu! - Son Dakika Magazin Haberleri

BÜLENT ERSOY HAKKINDA ÇARPICI AÇIKLAMA

“Bu sektörde ünlülerin ‘Felaket Tellalı’ diye anılıyorsunuz? Bu anılma nasıl oluştu?” sorusuna yanıt veren Onur Akay, Bülent Ersoy’un kendisini telefonla arayarak helallik istediğini açıkladı.

Akay, “Beni geçtiğimiz aylarda telefonla arayan değerli sanatçımız Bülent Ersoy, ‘Sizin arkanızdan hep şey derim. Hakkınızı helal edin. Ayol kara haberci... Nerede ölü var, anında, daha kaldırılmadan haber veriyor diye. Kim ölmüş on gün sonra çıkıyor piyasaya siz olmasanız.’ dedi" diye konuştu.

Akay'ın Ersoy hakkında yaptığı çarpıcı açıklamaların ardından gözler Ersoy'a çevrildi.

bulo2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN