Komedyen Yavuz Seçkin'den Bülent Ersoy'u kızdıracak açıklamalar! 'Korku filmi gibisiniz'

Komedyen Yavuz Seçkin'den Bülent Ersoy'u kızdıracak açıklamalar! 'Korku filmi gibisiniz'

Komedyen Yavuz Seçkin, katıldığı bir televizyon programında Bülent Ersoy'u sinirlendirecek açıklamalarda bulundu. Ersoy'a, "Korku filmi gibisiniz" dediğini aktaran Seçkin, onunla olan tartışmasını anlattı.

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, geçtiğimiz gün bir televizyon programına katıldı. Seçkin, programda 'Türkiye'nin Divası' olarak isimlendirilen Bülent Ersoy'u kızdıracak açıklamalarda bulundu.

"DİVA'YA EN ÇOK BEN DAYANDIM"

Komedyen Seçkin, sanatçı Bülent Ersoy'un program arkadaşları ile kavga etmesine değindi. Ersoy ile en çok programı kendisinin yapabildiğini söyleyen Seçkin, "Diva’ya en çok ben dayandım. İzzet Yıldızhan bir bölüm, Mustafa Keser 1.5 bölüm program yapabildi. Üçüncü bölümü gören tek ben varım" ifadelerini kullandı.

"KORKU FİLMİ GİBİSİNİZ"

Seçkin, bununla birlikte Ersoy ile olan bir tartışma anını da anlatarak, "Ekranda magazin tartışıyorduk, Bülent Hanım bize ‘İstediğiniz gibi konuşun’ dedi. Biz başlayınca, ‘Bu konu hakkında size konuşmak düşmez’ demez mi! Biraz da sesini yükseltti. ‘Bülent Hanım korku filmi gibisiniz’ dedim. ‘Zat-ı aliniz bilirsiniz’ dedi. Ben de çıktım” şeklinde konuştu.

bulent-ersoy.jpg

Bülent Ersoy

yavuz-seckin.webp

Yavuz Seçkin

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN