Müezzine makam dersi veren Bülent Ersoy hakkında canlı yayında olay açıklamalar! Diva'yı hedef aldı herkes şaşırdı

Müezzine makam dersi veren Bülent Ersoy hakkında canlı yayında olay açıklamalar! Diva'yı hedef aldı herkes şaşırdı

Caddebostan'da oturduğu apartman dairesinin yanındaki camide okunan ezanın makamlarını beğenmediği için caminin imamını eve çağırıp makam dersi veren Bülent Ersoy, hakkında canlı yayında söylenen sözler herkesi hayretler içinde bıraktı.

Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, Doğu Demirkol'un sunumuyla Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Alelade Show" programına katılarak Türk sanat müziğinin efsane ismi Bülent Ersoy hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Ünlü komedyenin açıklamaları herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde Caddebostan'da oturduğu apartman dairesinin yanındaki camide okunan ezanın makamlarını beğenmediği için caminin imamını eve çağırıp makam dersi vererek adından söz ettiren 'Diva' Bülent Ersoy, bu kez ünlü komedyen Yavuz Seçkin'in açıklamalarıyla gündeme geldi.

Doğu Demirkol'un sorularını yanıtlayan Yavuz Seçkin, "Bülent Ersoy'a en çok dayanan benim!" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Bülent Ersoy'dan çarpıcı gelen itiraf! Ünlü sanatçıdan helallik istedi ve öyle bir açıklama yaptı ki...

"BÜLENT HANIM KORKU FİLMİ GİBİSİNİZ DEDİM"

Bülent Ersoy'u 'korku filmine' benzettiğini açıklayan Yavuz Seçkin şunları söyledi:

"İzzet Yıldızhan 1 bölüm, Mustafa Keser bir buçuk bölüm, ben 3 bölüm dayandım Bülent Ersoy'a. Hakikaten 3 program, Bülent Ersoy'la program yapıp 3'ü bulan benim. 3. bölümde ben programdan kalktım! Magazin tartışıyoruz, Bülent Ersoy bize istediğiniz gibi konuşun dedi.

Biz konuşmaya başlayınca, bu konu hakkında size konuşmak düşmez deyince ben error verdim. Biraz da sesini yükseltti, Bülent Hanım korku filmi gibisiniz dedim, siz zat-ı aliniz bilirsiniz dedi, ben de çıktım. Ona en çok ben dayandım 3 bölüm"

Yavuz Seçkin'in bu açıklamaları herkesi şaşırtan Diva'nın ünlü komedyene vereceği yanıt ise şimdiden merak konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN