Bülent Ersoy'dan müezzine 'Ezan' ayarı! Evinin yakınındaki camide okunan ezanın makamını beğenmeyince öyle bir şey yaptı ki...

Bülent Ersoy'dan müezzine 'Ezan' ayarı! Evinin yakınındaki camide okunan ezanın makamını beğenmeyince öyle bir şey yaptı ki...

Türk sanat müziğinin efsane ismi Bülent Ersoy, evinin yakınındaki camide okunan ezanın makamını beğenmeyince yaptığı hareketle adından söz ettirdi. Bakın 'Diva' ne yaptı?

Geçtiğimiz günlerde, duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ün yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'ın açıklamalarıyla adından söz ettiren Türk sanat müziğinin efsane ismi Bülent Ersoy, bu kez de evinin yakınındaki camide okunan ezanın makamını beğenmeyince yaptığı hareketle dikkatleri üzerine çekti.

Verdiği ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle “Felaket Tellalı” lakabı ile tanınan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, geçtiğimiz günlerde Haberes Dergisi’nin 30’uncu sayısına kapak olmuş ve derginin yazarı Cem Aksu’nun sorularını yanıtlayarak Bülent Ersoy'un kendisinden helallik istediğini açıklamıştı.

Bülent Ersoy'dan çarpıcı gelen itiraf! Ünlü sanatçıdan helallik istedi ve öyle bir açıklama yaptı ki...

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Akay, Ersoy'un kendisini aradığını açıklayarak Ersoy hakkında "Sizin arkanızdan hep şey derim. Hakkınızı helal edin. 'Ayol kara haberci. Nerede ölü var, anında, daha kaldırılmadan haber veriyor' diye. Kim ölmüş on gün sonra çıkıyor piyasaya siz olmasanız" açıklamasında bulunmuştu.

CAMİDE OKUNAN EZANIN MAKAMINI BEĞENMEDİ

Akay'ın bu açıklamaları sonrasında Bülent Ersoy dikkatleri üzerine çekerken 'Diva' lakaplı usta sanatçı, bu kez de evinin yakınındaki camide okunan ezanın makamını beğenmeyince yaptığı hareketle adından söz ettirdi.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Caddebostan'da oturduğu apartman dairesinin yanındaki camide okunan ezanın makamlarının yanlış okunduğunu fark ederek her ezan okunduğunda müezzinin kendisini duyması için cama çıkıp ezana eşlik etti ancak başarılı olamadı.

Bülent Ersoy, evine müezzin çağırıp 'ezan dersi' verdi

MAKAM DERSİ VERDİ

TV100'den Onur Üçkarışoğlu'nun haberine göre; Ersoy bunun üzerine apartman görevlisine talimat vererek cami müezzinini eve çağırdı ve müezzine makam dersi verdi.

Usta sanatçının daha sonra yakınlarına "İşte şimdi daha güzel oldu" yorumunu yaptığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN