Bunu içenin cildi bebek gibi oluyor! Cilt bakım merkezlerine son, bundan bir bardak bir gecede 10 yaş gençleşin…

Bunu içenin cildi bebek gibi oluyor! Cilt bakım merkezlerine son, bundan bir bardak bir gecede 10 yaş gençleşin…

Sağlıklı ve güzel görünen bir cilde sahip olmak özellikle de kadınların en çok isteyeceği konulardan biridir. Genç ve güzel görünen bir cilde sahip olmak için ise vücudun kolajene ihtiyacı vardır. Bunu karşılamak için çoğu insan on binlerce lira yatırarak cilt bakımı yaptırmakta. Lakin artık buna gerek yok. Bundan günde bir bardak içerek bir gecede 10 yaş gençleşebilirsiniz…

Genç ve sağlıklı görünen bir cilde sahip olmak o kadar kolay değildir. Bunun için düzenli bir yaşam tarzı, sağlıklı beslenme ve bakım şarttır. Lakin on binlerce lira harcayarak cilt bakım merkezine gitmeden cildinizin ihtiyacı olan nemi ve kolajeni karşılayabilirsiniz. Hem de sadece bundan bir bardak içerek.

BİR GECEDE 10 YAŞ GENÇLEŞİN

Sağlıklı bir cilt her bireyin isteğidir. Yalnızca sağlıklı değil aynı zamanda güzel görünmesi özellikle de kadınlar için oldukça önemlidir. Bunun için en basit ve sağlıklı yöntem portakal suyu tüketmektedir. Portakal suyunun içerisinde bulunan C vitamini cilt sıkılığını artırırken, kırışıklıkların, sarkmaların ve lekelenmelerin önüne geçer.

ciltt.jpg

Portakal suyunun içinde bulunan vitamin ve mineraller, cildin ihtiyaç duyduğu nemi, kolajeni ve sıkılığı sağlamaktadır. Gün içinde içilecek bir bardak portakal suyu canlı ve temiz bir cilt görünümüne yardımcı olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN